Μαρτυρίες

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

03 Οκτ 2022
Λιώλη Άννα

Πέρασα δύσκολα χρόνια στη ζωή μου. Υπέφερα από αυτοάνοσο – σκληρόδερμα- και οι θεράποντες ιατροί μου είπαν ότι είναι ανίατος νόσος αγνώστου αιτιολογίας και σύστησαν λήψη κορτιζόνης. Έλεγαν πως θα καθηλωθώ σε αναπηρικό αμαξίδιο. Τα παιδιά μου μου πρότειναν την Ορθομοριακή Διατροφή και γλίτωσα. Από τους 4 πρώτους μήνες είδα βελτίωση. Το δέρμα μου πλέον έχει επανέλθει. Με την Ορθομοριακή Διατροφή πίστεψα πως θα γίνω καλά και έγινα.

03 Οκτ 2022
Τεστ μαρτυρία 4

Κορυφαία Ορθομοριακή φόρμουλα για το ανοσοποιητικό. Δεν δημιουργεί καμία στομαχική διαταραχή όπως άλλες C που είχα δοκιμάσει παλαιότερα. Δεν την αλλάζω με τίποτα. Θα προσθέσω και κάποιο από τα επίπεδα της πρόληψης για το χειμώνα.

30 Σεπ 2022
τεστ μαρτυρια 3

ΣΩΤΗΡΙΟ! Μου το έλεγαν κ δεν το πίστευα! Ξεκίνησε ίωση η μικρή μου, 5 ετών, με πολύ πυρετό. Το πρώτο 24ωρο, με χρήση αντιπυρετικού ο πυρετός δεν έπεφτε από 39. Το δεύτερο 24ωρο δεν έδωσα καθόλου αντιπυρετικό Μόνο citricidal συνεχώς. Μέσα στο νερό, στο τσάι κτλ. Το παιδί δεν ξαναέκανε πυρετό.

30 Σεπ 2022
τεστ μαρτυρια 2

Είμαι πολύ επιρρεπής στις ιώσεις δυστυχώς. Με έχει σώσει άπειρες φορές από γαστρεντερίτιδα και γενικά τις ιώσεις του χειμώνα… Με το που νιώσω ότι με τριγυρίζει η ίωση πίνω πρωί, μεσημέρι, βράδυ από 10 σταγόνες σ’ ένα ποτήρι νερό. Μακαρίζω αυτόν που το ανακάλυψε!!!

30 Σεπ 2022
Κακολύρη Στέλλα

Έκανα συχνές εξετάσεις και κάποια στιγμή διαπιστώθηκαν συμπτώματα πολυκυστικών ωοθηκών, έλλειψη σε κάποιες βιταμίνες και προβλήματα θυρεοειδούς. Ήθελα να βρω τον τρόπο να λύσω το κεντρικό πρόβλημα που δημιουργούσε όλα τα υπόλοιπα χωρίς να καταφύγω σε φαρμακευτική αγωγή και έτσι ψάχνοντας γνώρισα την Ορθομοριακή Διατροφή. Όλα τα συμπτώματα- προβλήματα εξαφανίστηκαν σε τέτοιο βαθμό που μέχρι και ο γιατρός που με εξέτασε δεν πίστευε ότι υπήρξαν ποτέ. Δεν είχαν αφήσει καν σημάδι στον ιστό. Ευχαριστώ πολύ από καρδιάς.