Ορθομοριακό Μεταβολικό Πρόγραμμα

ΝΕΟ

Ορθομοριακό Μεταβολικό Πρόγραμμα

Ρυθμίστε τον μεταβολισμό σας, εξασφαλίστε ιδανικό βάρος και υψηλά επίπεδα ψυχικής και σωματικής υγείας, χωρίς εξαντλητικές δίαιτες και επιβλαβείς για τον οργανισμό μεθόδους.

Το Ορθομοριακό Μεταβολικό Πρόγραμμα δεν είναι μια απλή δίαιτα, αλλά μία επιστημονικά σχεδιασμένη μέθοδος για κυτταρική οξυγόνωση, ενυδάτωση, αποτοξίνωση και θρέψη των κυττάρων του οργανισμού.

Ορθομοριακό Μεταβολικό Πρόγραμμα

Ενεργοποίηση
μεταβολισμού

Εξασφάλιση ιδανικού βάρους

Ενέργεια & ευεξία

Ρύθμιση της όρεξης

Ορθομοριακό Μεταβολικό Πρόγραμμα

Πληροφορίες Προγράμματος

Το Ορθομοριακό Μεταβολικό Πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας, οι οποίοι αναζητούν μια μόνιμη και υγιή λύση στο πρόβλημά τους.

Το Ορθομοριακό Μεταβολικό Πρόγραμμα είναι 3μηνο και μπορεί να επαναληφθεί όσο συχνά επιθυμεί το άτομο μέχρι να αποκτήσει το ιδανικό βάρος και τα ιδανικά για αυτόν επίπεδα υγείας. Ταυτόχρονα, προσφέρει ουσιαστική πρόληψη ενάντια στις εκφυλιστικές παθήσεις και στην αντιγήρανση.

Ο σκοπός του Ορθομοριακού Μεταβολικού Προγράμματος είναι να ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σας, έτσι ώστε να επιταχύνει τις καύσεις στα κύτταρα και να μετατρέψει το περιττό λίπος σε ενέργεια, ευεξία και δύναμη. Με αυτό τον τρόπο ρυθμίζονται τα επίπεδα του σακχάρου, των ορμονών και των νευροδιαβιβαστών, με αποτέλεσμα να ισορροπήσει ο μηχανισμός της όρεξης. Αυτό θα εξασφαλίσει ιδανικό βάρος και υψηλά επίπεδα ψυχικής και σωματικής υγείας.

Όλες οι δίαιτες έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό το άτομο αρχικά να χάνει βάρος, αλλά αργότερα να το ξαναπαίρνει, στο 99% των περιπτώσεων περισσότερο από πριν.
Οι επαναλαμβανόμενες αυστηρές δίαιτες με περιορισμό θερμίδων έχουν ως αποτέλεσμα την διατάραξη και επιβράδυνση του μεταβολισμού, επιδεινώνοντας την κατάσταση.

Το Ορθομοριακό Μεταβολικό Πρόγραμμα είναι ο πιο γρήγορος, εύκολος και υγιεινός τρόπος για να ελέγξει κάποιος το βάρος του, έχοντας ρυθμίσει τον μεταβολισμό του και ταυτόχρονα να αναβαθμίσει τα επίπεδα της υγείας του, χωρίς στερήσεις αλλά με καλή διατροφή.

Οι 5 βασικοί άξονες

Το Ορθομοριακό Μεταβολικό Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα κύτταρα του οργανισμού να ανανεωθούν έτσι ώστε το άτομο να ελέγξει το βάρος του αργά, σταθερά και μόνιμα. Περιλαμβάνει:

Ορθομοριακές συνεδρίες & συμβουλευτική

Ορθογλυκαιμική Διατροφή

Εξέταση Τροφικής Δυσανεξίας

Ορθομοριακή Ενυδάτωση

Ορθομοριακά Συμπληρώματα Διατροφής

Ορθομοριακό Μεταβολικό Πρόγραμμα

Το Ορθομοριακό Μεταβολικό Πρόγραμμα είναι ίσως ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος, όχι μόνο για να ελέγξει κάποιος το βάρος του αλλά ταυτόχρονα να αναβαθμίσει τα επίπεδα της υγείας του. Αντί να κάνει δίαιτες στέρησης και περιορισμού των θερμίδων απλά τρώει όσο θέλει και σωστά.

Έχοντας παρατηρήσει τα ευεργετικά αποτελέσματα στο βάρος, την ψυχική και σωματική του υγεία, το άτομο θα ενθαρρυνθεί να υιοθετήσει αυξανόμενα τον ορθομοριακό τρόπο ζωής και να τρέφεται πιο σωστά με βάση την ορθογλυκαιμική διατροφή.

Ακόμα όμως και να μην το κάνει πλήρως, κάθε φορά που εφαρμόζει το πρόγραμμα του ορθομοριακού αδυνατίσματος θα ωφελεί τον οργανισμό του, θα βελτιώνει τον μεταβολισμό του και θα αποτοξινώνεται από τις διατροφικές του ατασθαλίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

και μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα

Λεωφ. Γαλατσίου 41, 111 41 - Αθήνα

800 111 34 66

210 861 46 71

info@orthomoriaki.gr

    Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος