Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμές από Ελλάδα

Υπάρχουν 3 τρόποι πληρωμής για τις αγορές σας από το orthomoriaki.gr:

 1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

  Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό που θα περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής. Αφού κατατεθεί το ακριβές ποσό στον παρακάτω λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς θα ενημερωθούμε άμεσα για την κατάθεσή σας.

  Τράπεζα Πειραιώς:
  IBAN: GR19 0171 7330 0067 3314 2665 602
  ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΚΕ

 2. PayPal

  Επιλέγοντας πληρωμή με PayPal σας δίνουμε την δυνατότητα να κάνετε την πληρωμή σας μέσα από το πιο γνωστό για την ασφάλειά του σε διεθνές επίπεδο τρόπο πληρωμής. Δημιουργείτε έναν λογαριασμό στο PayPal (www.paypal.com) και καταχωρείτε τα στοιχεία της χρεωστικής ή της πιστωτικής σας κάρτας.

 3. Αντικαταβολή

  Επιλέγοντας την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, θα παραλάβετε την παραγγελία σας με την υπηρεσία ταχυμεταφορών και θα πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας συν τα έξοδα αποστολής στον υπάλληλο. Εάν η παραγγελία σας είναι πάνω από 70€, δεν χρεώνεστε τα έξοδα αποστολής για την υπηρεσία ταχυμεταφορών.

 

Πληροφορίες από Χώρες εκτός Ελλάδος

Πληρωμή μέσω εμβάσματος στον κάτωθι λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς.

 1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

  Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό που θα περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής. Αφού κατατεθεί το ακριβές ποσό στον παρακάτω λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς θα ενημερωθούμε μετά από 2 ημέρες (valeur) για την κατάθεσή σας.

  Τράπεζα Πειραιώς:

  IBAN: GR19 0171 7330 0067 3314 2665 602
  BIC: PIRBGRAA
  ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΚΕ.

 2. PayPal

  Επιλέγοντας πληρωμή με PayPal σας δίνουμε την δυνατότητα να κάνετε την πληρωμή σας μέσα από το πιο γνωστό για την ασφάλεια του σε διεθνές επίπεδο τρόπο πληρωμής. Δημιουργείτε έναν λογαριασμό στο PayPal (www.paypal.com) και καταχωρείτε τα στοιχεία της χρεωστικής ή της πιστωτικής σας κάρτας.

Μπορούν να πραγματοποιηθούν αγορές από όλες τις χώρες εφόσον δεν υπάρχει αποκλεισμός αποστολής συμπληρωμάτων διατροφής.