Πως μπορώ να ξεκινήσω / 4 απλά βήματα

Πως μπορώ να ξεκινήσω

Για συνεχή κυτταρική ανανέωση, ισχυρή άμυνα και υψηλά επίπεδα ψυχικής και σωματικής υγείας και ποιότητας ζωής.

Ενυδατωνόμαστε καθημερινά

Τα κύτταρά μας αποτελούνται από 75% νερό. Η σωστή ενυδάτωση είναι απαραίτητη για την οξυγόνωση και την είσοδο των θρεπτικών στοιχείων στο κύτταρο αλλά και για την αποβολή των τοξινών.

Πίνοντας καθημερινά 2 λίτρα ορθομοριακό νερό TENSA διευκολύνουμε την πέψη, ενεργοποιούμε τον μεταβολισμό, παράγουμε δικό μας κολλαγόνο και προσφέρουμε αντιγήρανση και αντιοξείδωση στα κύτταρά μας. Η διαφορά θα είναι εμφανής από τις πρώτες κιόλας μέρες!

Καθημερινή Ενυδάτωση

Επιλέγουμε βιο-αναγεννητικές τροφές

Για να είμαστε σίγουροι ότι θρέφουμε το σώμα μας ορθομοριακά ακολουθούμε τις συμβουλές της Πυραμίδας της Ορθομοριακής Διατροφής. Αυξάνουμε τις βιο-αναγεννητικές τροφές που οξυγονώνουν και θρέφουν τα κύτταρα, μειώνουμε σταδιακά τις βιο-οξειδωτικές τροφές που οξειδώνουν και φθείρουν τα κύτταρα και παρατηρούμε τις αλλαγές στο βάρος, την επιδερμίδα, την ενέργεια και την διάθεσή μας.

Για εξατομικευμένη διατροφή κάνουμε το τεστ τροφικής ευαισθησίας και αποκλείουμε από την διατροφή μας τις τροφές που μας ενοχλούν.

Προλαμβάνουμε

Οι τροφές, ακόμα και οι βιολογικές, δεν αρκούν για να προσφέρουν στο σώμα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται για πραγματική κυτταρική υγεία.

Για τη θωράκιση του οργανισμού μας και την εξασφάλιση των βασικών στοιχείων που χρειάζεται για να αναπτύξει την άμυνά του, επιλέγουμε έναν από τους συνδυασμούς Πρόληψης της Ορθομοριακής Διατροφής. Επιλέγουμε μόνο ορθομοριακά προϊόντα που παρασκευάζονται με βάση τη συνέργεια, την ποιότητα και τη βιοδιαθεσιμότητα των συστατικών τους.

Συμβουλευόμαστε τον ειδικό

Εάν το πρόβλημα υγείας είναι χρόνιο, επίμονο και συνυπάρχει με άλλα νοσήματα, τότε επισκεπτόμαστε έναν ιατρό – σύμβουλο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής και ακολουθούμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Ο.Δ.Ι. για να αντιμετωπιστούν τα βαθύτερα αίτια των παθολογικών συμπτωμάτων.