ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ

ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ

Η επιστημονική ομάδα της Ορθομοριακής Διατροφής έχει σχεδιάσει 3 επίπεδα πρόληψης με συγκεκριμένα ορθομοριακά συμπληρώματα στο κάθε επίπεδο και μας εξηγεί γιατί πραγματικά χρειαζόμαστε το καθένα καθημερινά.

Βασική Πρόληψη

Περιλαμβάνει την ορθομοριακή πολυθρεπτική φόρμουλα OPTIMUM DAILY NUTRITION με 32 θρεπτικά στοιχεία και την φόρμουλα PREMIUM OMEGAS 3:6:9 1000mg, που παρέχει στον οργανισμό τα πολύτιμα Ω3 λιπαρά οξέα.

Καλύπτει τις βασικές καθημερινές ανάγκες όλων καθώς προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός.
Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος, του εγκεφάλου, βοηθά στη διατήρηση των εύκαμπτων αρθρώσεων και στη μείωση οφθαλμολογικών προβλημάτων αλλά και μαθησιακών δυσκολιών.

Αποτελείται από:

Ενισχυμένη Πρόληψη

Σε περιόδους εμφάνισης πολλών ιώσεων και κρυολογημάτων, αυξημένου άγχους, έντονης φυσικής ή νοητικής δραστηριότητας ή εάν είμαστε καπνιστές, μαζί με τις δύο ορθομοριακές φόρμουλες της Βασικής Πρόληψης χρησιμοποιούμε και την SUPER VITAMIN C 1000mg.
Η βιταμίνη C έχει περισσότερες από 300 χρησιμότητες στον οργανισμό. Στην συγκεκριμένη βιταμίνη C έχουν προστεθεί φλαβονοειδή και εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού για πλήρη θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος, της καρδιάς και των αγγείων.

Ολοκληρωμένη Πρόληψη

Εάν θέλουμε να δώσουμε στον οργανισμό μας μεγαλύτερη ενίσχυση για την αντιμετώπιση του οξειδωτικού στρες και για αντιγήρανση, τότε στην Ενισχυμένη Πρόληψη προσθέτουμε και την ορθομοριακή αντιοξειδωτική φόρμουλα MEGA ANTIOXIDANT.

Ιδανική για καπνιστές, ηλικιωμένους και άτομα που έχουν αυξημένο άγχος. Ενισχύει ολοκληρωμένα τον οργανισμό προσδίδοντας όλα τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία καθημερινά.

Επιπλέον, η ορθομοριακή φόρμουλα μας παρέχει φλαβονοειδή, λουτεΐνη, βήτα καροτίνη, συνένζυμο Q10, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, σπόρων γκρέιπφρουτ, φύλλων Ginkgo, Rhodiola Rosea και μύρτιλλου, που αποδεδειγμένα μειώνουν το φορτίο των ελευθέρων ριζών και το οξειδωτικό στρες.

Ανάγκες & Ορθομοριακή προσέγγιση