Η Ορθομοριακή Μέθοδος

Η Ορθομοριακή Μέθοδος

Nοοτροπία, διατροφή και τρόπος ζωής

Για να αποκτήσει οτιδήποτε ο άνθρωπος πρέπει να ακολουθεί μία μέθοδο, διαφορετικά η ζωή του θα είναι χάος. Αυτό το κάνει για όλες τις ανάγκες του εκτός από μία, που είναι και η πιο σημαντική. Η ψυχική και σωματική του υγεία.

Αυτό συμβαίνει διότι δεν γνωρίζει ότι αυτή εξαρτάται απόλυτα από τον ίδιο και το τρίπτυχο νοοτροπία, διατροφή και τρόπο ζωής που εφαρμόζει καθημερινά. Όταν παρουσιαστούν παθολογικά συμπτώματα λόγω της κατάρρευσης των κυττάρων του οργανισμού του, τότε προσπαθεί να τα «καλύψει» με φάρμακα ή άλλες μεθόδους, διότι πιστεύει στον μύθο της ασθένειας. Δεν διορθώνει τα αίτια και το πρόβλημα της υγείας διαιωνίζεται και επιδεινώνεται.

«Δεν υπάρχουν ασθένειες, μόνο επίπεδα υγείας».

Γαληνός 2ος αιώνας μΧ.

Η υγεία δεν είναι η απουσία της ασθένειας. Η ασθένεια είναι η απουσία της υγείας. Τα επίπεδα της υγείας εξαρτώνται από τα επίπεδα της κυτταρικής λειτουργίας διότι όλος ο οργανισμός αποτελείται από κύτταρα.

Η Ορθομοριακή Διατροφή αντιμετωπίζει τα πραγματικά αίτια των παθήσεων με μία ολοκληρωμένη επιστημονική μέθοδο που βασίζεται στην ανανέωση των κυττάρων του οργανισμού με ορθομοριακά θρεπτικά στοιχεία.

Αυτό το κάνει διδάσκοντας τον άνθρωπο πως θα γίνει ο ίδιος γιατρός του εαυτού του με επιστημονικό, ιεραρχημένο και αποτελεσματικό τρόπο ανανεώνοντας τα κύτταρα του οργανισμού με απλές αλλά ουσιαστικές αλλαγές στη νοοτροπία, στη διατροφή και στον τρόπο ζωής. Στο βαθμό που το εφαρμόζει, σε αυτό το βαθμό αναβαθμίζει τα επίπεδα της υγείας του και ταυτόχρονα κάνει ουσιαστική πρόληψη και αυτοΐαση.

Κανείς και τίποτα δε μπορεί να θεραπεύσει κανέναν
παρά μόνο ο ίδιος ο άνθρωπος τον εαυτό του, κινητοποιώντας
τις δυνάμεις της αυτοΐασης.

Η Ορθομοριακή Διατροφή αποτελεί το κλειδί για μία ποιότητα ζωής με υψηλά επίπεδα υγείας και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες και προληπτικά. Τα άτομα που ακολουθούν την Ορθομοριακή Διατροφή χάνουν το περιττό βάρος και διατηρούνται στο σωστό, ανανεώνεται το δέρμα τους διότι είναι μία ισχυρή αντιγηραντική μέθοδος, μειώνονται οι φλεγμονές στο σώμα τους, αυξάνεται η ενέργεια και η ζωτικότητά τους και έχουν ένα ισορροπημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Η Ορθομοριακη Διατροφή είναι η μοναδική επιστημονική μέθοδος παγκοσμίως που εκπαιδεύει τον άνθρωπο να γίνει γιατρός του εαυτού του σύμφωνα με την ιπποκράτειο ρήση «Φύσις νόσων ιατρός», μέσω της σωστής νοοτροπίας, της διατροφής και του τρόπου ζωής.

Γιατί η Ορθομοριακή Διατροφή
είναι μοναδική;

6 Βασικά χαρακτηριστικά
της Ορθομοριακής Διατροφής

Η Ορθομοριακή Διατροφή είναι η μοναδική προληπτική, φυσική, ολιστική, εξατομικευμένη και λειτουργική μέθοδος παγκοσμίως που στοχεύει στα αίτια και όχι μόνο στην ανακούφιση των συμπτωμάτων.

Όλες οι θεραπευτικές προσεγγίσεις, συμβατική ή συμπληρωματική ιατρική, προσπαθούν να βοηθήσουν τον άνθρωπο να έχει καλύτερη ποιότητα ζωής. Όλες όμως είναι αντιδραστικές και όχι προληπτικές, δηλαδή κάποιος τις χρησιμοποιεί όταν έχει παθολογικά συμπτώματα. Και τότε αυτές απευθύνονται στην ανακούφιση των συμπτωμάτων και όχι στη διόρθωση των πραγματικών αιτιών των παθήσεων, που οφείλονται στην κυτταρική δυσλειτουργία.

Προληπτική μέθοδος

εξασφαλίζει την συνεχή καλή λειτουργία ιστών και οργάνων αναβαθμίζοντας τις κυτταρικές λειτουργίες.

Φυσική μέθοδος

στοχεύει στην αναβάθμιση και ανανέωση των κυττάρων με φυσικό τρόπο. Ένας από αυτούς είναι η σωστή ενυδάτωση.

Εξατομικευμένη μέθοδος

αντιμετωπίζει το κάθε άτομο ως μοναδικό, ανιχνεύοντας ποια και πόσα θρεπτικά στοιχεία χρειάζεται για τις δικές του κυτταρικές λειτουργίες. Σύμφωνα με την αρχή της «βιοχημικής ιδιαιτερότητας» του κάθε ατόμου, την γενετική προδιάθεση και τους επιγενετικούς παράγοντες προσαρμόζει τα ανάλογα ορθομοριακά προγράμματα πρόληψης και αυτοΐασης.

Ολιστική μέθοδος

εφαρμόζεται σε όλες τις διαστάσεις της ανθρώπινης ύπαρξης – το νου, την ψυχή και το σώμα. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα μετατρέπονται σε νευροπεπτίδια και δομούν την μοριακή δομή των κυττάρων ορθά – τα κάνουν δηλαδή ορθομοριακά – ή όχι.

Λειτουργική μέθοδος

συμβουλεύει το άτομο πως θα αναβαθμίσει τις κυτταρικές του λειτουργίες με μικρά αλλά ζωτικής σημασίας βήματα, που ο καθένας μας μπορεί να κάνει, ώστε στη συνέχεια οι πιο μεγάλες αλλαγές στη νοοτροπία, διατροφή και στον τρόπο ζωής να μην είναι επιβολή αλλά επιθυμία.

Ενεργειακή μέθοδος

παρέχει τις σωστές Συχνότητες Ενεργειακών Πληροφοριών (Σ.Ε.Π.) στα κύτταρα για να αποκτήσουν ορθομοριακή δομή και να λειτουργούν σωστά και απρόσκοπτα.

Τα ορθομοριακά σκευάσματα,
σύμφωνα με τις επιστημονικές έρευνες του δύο φορές νομπελίστα Linus Pauling,
έχουν σχεδιασθεί για να θρέφουν τα κύτταρα του οργανισμού και να ενεργοποιούν
έτσι τις σημαντικές δυνάμεις αυτοΐασης.
Αποτελούν το μέλλον στα συμπληρώματα διατροφής.
Κάποτε όλα θα είναι ορθομοριακά.

Ποια ανάγκη μπορεί να σου καλύψει η Ορθομοριακή Διατροφή

Αξίζει να διαβάσετε