“ΕΥ ΖΗΝ” | Ένα Ορθομοριακό Σημείο στην Καλαμάτα!

“ΕΥ ΖΗΝ” | Ένα Ορθομοριακό Σημείο στην Καλαμάτα!

Κύριε Καράμπελα, πώς δημιουργήθηκε η ιδέα για ένα ορθομοριακό σημείο στην Καλαμάτα;

Είμαι φαρμακοποιός και διατηρώ για χρόνια φαρμακείο στην περιοχή Λαίικα της Καλαμάτας. Ξέρετε, εμείς οι φαρμακοποιοί είμαστε στην πρώτη γραμμή. Σε πολλές περιπτώσεις σε εμάς απευθύνεται πρώτα ο κόσμος για τα θέματα υγείας που τον απασχολούν, ακόμα και για να τον κατευθύνουμε ως προς το σε ποια ειδικότητας γιατρό θα πρέπει να απευθυνθεί. Στην συνεχή αναζήτησή μου λοιπόν για περισσότερες γνώσεις έχω παρακολουθήσει σεμινάρια της Ορθομοριακής Διατροφής, έχω γνωρίσει τις αρχές της και τα προϊόντα της, τα οποία χρησιμοποιώ και εγώ ο ίδιος και τα οποία επίσης συστήνω σε όσους με εμπιστεύονται. Η ιδέα δημιουργήθηκε όταν μαζί με τον συνεργάτη μου επίσης φαρμακοποιό Σολούπη Παντελή συζητήσαμε για το πώς θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε σε όλο και περισσότερο κόσμο την ανάγκη της πρόληψης, της σωστής ενυδάτωσης, της κυτταρικής θρέψης και γενικά για το πώς μπορούν να προφυλάξουν τον εαυτό τους από διάφορες παθήσεις.

Τι υπηρεσίες και τι προϊόντα θα προσφέρει το κέντρο αυτό;

Πρώτα από όλα ενημέρωση. Ενημέρωση για όλα αυτά που είπα πιο πάνω, αλλά και για ότι άλλο χρειάζεται. Εδώ θα μπορεί να γίνει το τεστ δυσανεξίας τροφών, έτσι ώστε ο καθένας να γνωρίζει ποιες τροφές του δημιουργούν πρόβλημα, αλλά και το πώς μπορεί να το αντιμετωπίσει σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της Ορθομοριακής Διατροφής. Εάν διαπιστώσουμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας θα τον κατευθύνουμε υπεύθυνα στον ανάλογης ειδικότητας γιατρό για να προλάβει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να βρει λύση και θεραπεία. Τα προϊόντα που υπάρχουν στο Κέντρο και τα οποία συστήνουμε είναι τα ορθομοριακά συμπληρώματα διατροφής, το σύστημα ορθομοριακού νερού TENSA και τα δερμοκαλλυντικά ΙΡΙΣ.

Σε ποιους απευθύνεστε;

Όπως σας είπα, απευθυνόμαστε σε όλο τον κόσμο της Καλαμάτας, αλλά και της Μεσσηνίας ολόκληρης. Επίσης απευθυνόμαστε στους γιατρούς της Μεσσηνίας ώστε να έρθουν σε επαφή μαζί μας για να δούμε από κοινού πώς θα μπορέσουμε να επιτελέσουμε και οι δύο καλύτερα το λειτούργημά μας.

Πού βρίσκεται το Ορθομοριακό Κέντρο φυσικής ευεξίας “Ευ Ζην”;

Θα μας βρείτε πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, Χρυσάνθου Παγώνη 4.

Κύριε Καράμπελα σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε «Καλή Επιτυχία στο έργο σας!»

Share this post

Αφήστε μια απάντηση