Βράβευση Συστήματος Ορθομοριακού Νερού TENSA

Βράβευση Συστήματος Ορθομοριακού Νερού TENSA

Το βραβείο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΪΟΝ 2017» έλαβε το σύστημα Ορθομοριακού νερού TENSA την Κυριακή 22 Οκτωβρίου που απενεμήθη από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων και τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής.

H απόφαση βράβευσης του συστήματος Ορθομοριακού νερού TENSA είχε ληφθεί στις 28 Ιουνίου 2017 κατά τη διάρκεια της κοινής συνεδρίασης των δύο συλλόγων, μετά από εισήγηση του κ. Γιάννη Γκόβα, προέδρου του Πανελληνίου Συλλόγου Γυμναστηρίων.

Όπως μας εξήγησε ο κ. Κλεοβούλου, Διευθύνων Σύμβουλος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής, το βραβείο δόθηκε στο σύστημα Ορθομοριακού νερού TENSA κυρίως λόγω του καινοτόμου φίλτρου της, το οποίο περιέχει σπάνια πετρώματα, έτσι ώστε το νερό όταν περνάει μέσα από αυτά να εμπλουτίζεται με πολύτιμες για τον οργανισμό ιδιότητες. Το ορθομοριακό νερό είναι το κατάλληλο νερό για να ενυδατώνει σωστά το σώμα των αθλούμενων, αλλά και όλων μας, και πράγματι όποιος το πίνει νοιώθει αμέσως τη διαφορά.

Το βραβείο έλαβε ο κ. Γεώργιος Μηνούδης, ιδρυτής της Ορθομοριακής Διατροφής, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια έρευνας όσον αφορά το νερό που είναι κατάλληλο για να ενυδατώνει τα κύτταρά μας έφτασε στη δημιουργία αυτού του πρωτοποριακού προϊόντος.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων και τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής για την αναγνώριση των προσπαθειών μας με στόχο την αναβάθμιση της υγείας του ατόμου!

ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Share this post

Αφήστε μια απάντηση