Σεμινάριο Ορθομοριακή Διατροφή

Σεμινάριο Ορθομοριακή Διατροφή

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Πρωτοποριακή, ολοκληρωμένη φυσική μέθοδος πρόληψης και αυτοΐασης

Παρασκευή 7 Ιουνίου – Σάββατο 8 Ιουνίου | Παρασκευή 21 Ιουνίου – Σάββατο 22 Ιουνίου | διάρκεια 26 ώρες

Η Ορθομοριακή Διατροφή είναι η επιστήμη που στοχεύει στη συνεχή αναβάθμιση της ψυχικής και σωματικής υγείας του ανθρώπου με φυσικά μέσα. Αυτό επιτυγχάνεται με την ανανέωση των κυττάρων του οργανισμού εφαρμόζοντας επιστημονικά τεκμηριωμένες πρακτικές με αποτέλεσμα όχι μόνο την εξαφάνιση των παθολογικών συμπτωμάτων αλλά και ταυτόχρονα μόνιμα υψηλά επίπεδα ενέργειας και ευεξίας. Αυτό συμβαίνει διότι η Ορθομοριακή Διατροφή στοχεύει στην διόρθωση των αιτιών που είναι οι κυτταρικές δυσλειτουργίες και όχι απλώς στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων. Για να επιτευχθεί αλλά και να διατηρηθεί η συνεχής ανανέωση των κυττάρων του οργανισμού πρέπει να του παρέχουμε τις σωστές ενεργειακές πληροφορίες, οι οποίες είναι υλικές και άυλες.

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η παροχή, συμπλήρωση και αναβάθμιση των γνώσεων που απέκτησαν οι επαγγελματίες υγείας κατά την πανεπιστημιακή εκπαίδευση τους και την επαγγελματική τους εμπειρία.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ

  • Γεώργιος Μηνούδης: Κλινικός ορθομοριακός διατροφολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Westminster και του διεθνούς φήμης Ινστιτούτου Ιδανικής Διατροφής του Λονδίνου (Institute for Optimum Nutrition).
  • Ανδρέας Γεωργάκης: Κλινικός καρδιολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Ιωάννης Χόρτης: Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος, ειδικευμένος στην Α’ Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου «Σωτηρία».
  • Μεχρνταντιάν Μεχρντάντ: Κλινικός ιατρός, ομοιοπαθητικός, διπλωματούχος της Διεθνούς Ακαδημίας Κλασσικής Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
  • Θεόδωρος Γιάνναρος: Μοριακός Βιολόγος, Γενετιστής, τ.Διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς».
  • Νίκος Κατσαρός: τ. Καθηγητής Univ. of Southern Georgia, π. Διευθυντής Ερευνών ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, π. Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Χημικών, Πρόεδρος Επιστ. Συμβουλίου Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος, Διευθυντής Τμήματος Βιοϊατρικής New York College. Αντιπρόεδρος New York College.
    Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί στους συμμετέχοντες ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Παρασκευή 7/6/2019 (ώρες 11:00-17:00)
& Σάββατο 8/6/2019 (ώρες 10:00-17:00)
Παρασκευή 21/6/2019 (ώρες 11:00-17:00)
& Σάββατο 22/6/2019 (ώρες 10:00-17:00)

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ:NEW YORK COLLEGE: ΑΜΑΛΙΑΣ 38, 10558, ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί στους συμμετέχοντες ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ σε μορφή σημειώσεων.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 600€

Με τη συμμετοχή 2 ατόμων παρέχεται έκπτωση 20%.
Άνω των 3 ατόμων: έκπτωση 30%

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι.: Λ. Γαλατσίου 41, Αθήνα, Τηλ.: (210) 86 13 466 | Αμαλία Θέου

ή επισκεφθείτε το https://www.nyc.gr/el/news-and-events/orthomoriaki-diatrofi-protoporiaki-olokliromeni-fysiki-methodos-prolipsis-kai

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: https://www.nyc.gr/el/orthomoriaki-diatrofi-protoporiaki-olokliromeni-fysiki-methodos-prolipsis-kai-aytoiasis

Share this post

Αφήστε μια απάντηση