Παρουσίαση Βιβλίου: “Ο Εικονικός Άνθρωπος”

Παρουσίαση Βιβλίου: “Ο Εικονικός Άνθρωπος”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ και το βιβλιοπωλείο PUBLIC σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του κλινικού ορθομοριακού διατροφολόγου Γιώργου Μηνούδη

Ο ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Η αλληλεπίδραση των κοινωνικών δυναμικών, της διατροφής και της υγείας στον 20ό – 21ο αιώνα την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019, στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων, Public Συντάγματος, 5ος όροφος.

Ο Γιώργος Μηνούδης θα συνομιλήσει με τον συγγραφέα Άρη Σφακιανάκη με αφορμή το βιβλίο.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Public Συντάγματος – Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος

Δηλώστε συμμετοχή μέσω Facebook ή στο 800 11 13 466 (χωρίς χρέωση)

 

 

Απ’ ό,τι φαίνεται, η τροφή δεν είναι μόνο κάτι που καταναλώνουμε, αλλά επίσης καθορίζει και την ταυτότητά μας και μας ενώνει με το σώμα μας, την κοινωνία στην οποία ζούμε και, κατ’ επέκταση, με όλο τον κόσμο.
Η τροφή έγινε εμπορεύσιμο αγαθό στις παγκόσμιες χρηματιστηριακές συναλλαγές και το άτομο έχασε τον έλεγχο της παραγωγής και της διαθεσιμότητάς της.

Ο άνθρωπος πλέον δεν τρώει για να ζήσει, αλλά ζει τρώγοντας για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από τις βιολογικές ανάγκες του σώματος.

Τα επίπεδα υγείας εξαρτώνται από τα επίπεδα της κυτταρικής λειτουργίας και από την ικανότητα των κυττάρων να διαχειρίζονται τη ροή της ζωτικής ενέργειας σωστά και ισορροπημένα.

 

 

 

Οι σύγχρονες κοινωνίες, στην προσπάθειά τους να θρέψουν μεγάλους πληθυσμούς με μικρό κόστος, έχουν συνάψει την ύστατη συμφωνία του Φάουστ. Μεγάλη ποσότητα, αλλά χωρίς ποιότητα και με αντάλλαγμα ψυχοπάθειες, καρδιοπάθειες, διαβήτη, αυτοάνοσα νοσήματα, καρκίνο και πρόωρη βιολογική γήρανση και θάνατο.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση