Καλοκαιρινός Φωτογραφικός Διαγωνισμός TENSA

Καλοκαιρινός Φωτογραφικός Διαγωνισμός TENSA

Δημοσιεύστε και κοινοποιήστε φωτογραφίες της κανάτας TENSA® από τις καλοκαιρινές σας διακοπές και θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε από ένα εκπληκτικό δώρο κάθε εβδομάδα. Επιπλέον, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν το δικαίωμα έκπτωσης κατά 50% στο ανταλλακτικό φίλτρο της κανάτας TENSA ®!

Για να τονίσουμε την σημασία της ενυδάτωσης με το καλύτερο νερό αυτό το καλοκαίρι, σας ζητάμε να μας στείλετε τις φωτογραφίες σας με την κανάτα TENSA ®. Είτε είστε δίπλα στην πισίνα, χαλαρώνετε στο μπαλκόνι του εξοχικού σας ή απολαμβάνετε τον ήλιο και την θάλασσα σε κάποια όμορφη παραλία, βγάλτε μία φωτογραφία της κανάτας και ανεβάστε την στη σελίδα της TENSA στο Facebook. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα εκπληκτικό δώρο κάθε εβδομάδα.

Επιπλέον, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν το δικαίωμα έκπτωσης κατά 50% στο ανταλλακτικό φίλτρο της κανάτας!

Δεν έχετε αγοράσει ακόμα την κανάτα TENSA®; Κανένα πρόβλημα!

Παραγγείλετε την κανάτα αυτό το καλοκαίρι χωρίς χρέωση μεταφορικών όπου και αν βρίσκεστε. Φωτογραφίστε την και μπείτε στον διαγωνισμό – μην χάσετε την ευκαιρία!

Οδηγίες

 • Για το δικαίωμα έκπτωσης 50% στο ανταλλακτικό φίλτρο της κανάτας και την ευκαιρία να κερδίσετε από ένα δώρο κάθε εβδομάδα, επισκεφτείτε την σελίδα της TENSA στο Facebook και αναρτήστε την φωτογραφία σας στον “τοίχο”.
 • Αμέσως μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας σας, στείλτε προσωπικό μήνυμα στην σελίδα αναφέροντας όνομα, διεύθυνση και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
 • Για να εξαργυρώσετε την έκπτωση στο ανταλλακτικό φίλτρο της κανάτας καλέστε μας στο 800 11 13 466 (χωρίς χρέωση) και επιβεβαιώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας με το τμήμα λιανικής πώλησης της εταιρίας.
 • Οι νικητές του εβδομαδιαίου διαγωνισμού θα ανακοινώνονται κάθε Παρασκευή στις 4μ.μ. Με την προϋπόθεση ότι έχει υποβάλλει εγκαίρως τα στοιχεία επικοινωνίας του, ο νικητής θα ενημερώνεται τηλεφωνικά για το δώρο και τις λεπτομέρειες παράδοσης.

Όροι και Κανονισμοί

 • Φωτογραφίες προερχόμενες από το διαδίκτυο ή άλλες πηγές θα εντοπίζονται και δεν θα γίνονται δεκτές.
 • Επιτρέπονται πολλαπλές αναρτήσεις με την προϋπόθεση ότι υπάρχει θεματική ποικιλία ανάμεσα στις φωτογραφίες.
 • Οι αναρτήσεις που θα αναδεικνύουν τον νικητή της κάθε εβδομάδας θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη ώρα 11μ.μ. Η καταληκτική ημερομηνία διάρκειας του διαγωνισμού είναι η Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017 (Ο τελευταίος νικητής θα ανακοινωθεί Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, στις 4μ.μ).
 • Η εξαργύρωση της έκπτωσης του 50% στο ανταλλακτικό φίλτρο και η παραλαβή των δώρων του διαγωνισμού θα είναι δυνατή μέχρι 31 Οκτωβρίου 2017.
 • Η έκπτωση 50% ισχύει για την μονή και την τριπλή συσκευασία των ανταλλακτικών φίλτρων μόνο για την επόμενη παραγγελία που θα πραγματοποιήσετε και για απεριόριστο αριθμό τεμαχίων.
 • Η έκπτωση 50% στα ανταλλακτικά φίλτρα δεν καλύπτει το κόστος μεταφορικών το οποίο βαρύνει τον πελάτη.
 • Η Ορθομοριακή Διατροφή επιφυλάσσεται για κάθε δικαίωμα χρήσης των φωτογραφιών που θα υποβληθούν.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Ορθομοριακή Διατροφή στο 800 11 13 466 (χωρίς χρέωση)

Share this post

Αφήστε μια απάντηση