Θωρακίστε την άμυνα σας ορθομοριακά

Θωρακίστε την άμυνα σας ορθομοριακά

Θωρακίστε την άμυνα του οργανισμού σας!

Η άμυνα του οργανισμού ξεκινάει κυτταρικά. Κανένας ιός, μικρόβιο ή τοξίνη δεν μπορεί να πλήξει υγιή κύτταρα, παρά μόνο τα φθαρμένα και δυσλειτουργικά.

Η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική σας συμβουλεύει να ακολουθείτε τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και των επισήμων αρχών για την προστασία σας από τυχόν επιμολύνσεις. Ταυτόχρονα συνιστά την ορθομοριακή ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού ώστε να προστατεύσετε την υγεία σας ολοκληρωμένα.

Εκτός από την σωστή ορθομοριακή διατροφή, συνιστώνται τα ακόλουθα για την θωράκιση των κυττάρων.

1.Ορθομοριακή καθημερινή (ανεξαρτήτου εποχής) ενυδάτωση με το σύστημα ορθομοριακού νερού TENSA.

Tα αφυδατωμένα κύτταρα είναι πιο ευάλωτα σε λοιμώξεις και ιώσεις ενώ τα σωστά ενυδατωμένα είναι πιο ανθεκτικά.

“Η αφυδάτωση μειώνει τις αντιμικροβιακές πρωτεΐνες του σάλιου και εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα”
Πηγή: Applied Physiology, Nutrition, Metabolism-2012

2.Ορθομοριακή Πολυθρεπτική Φόρμουλα OPTIMUMDAILY NUTRTITION

Συνιστάται καθημερινά και ανεξαρτήτου εποχής διότι παρέχει όλα τα απαραίτητα ορθομοριακά στοιχεία για τις κυτταρικές λειτουργίες.

“Η καθημερινή λήψη μίας πολυβιταμίνης μπορεί να ενισχύσει το σνοσοποιητικό σύστημα και να καταπολεμήσει γρίπη και κρυολόγημα”
Πηγή: J Diet Suppl. 2018 Mar.

3.Ορθομοριακή Φόρμουλα IMMUNE C

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα καθώς εκτός από βιταμίνη C, περιέχει επιπλέον στοιχεία, όπως ψευδάργυρος και φλαβονοειδή. Συνιστάται η καθημερινή της λήψη ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες.

“Το εκχύλισμα από Μαύρο Σαμπούκο βρέθηκε πολύ αποτελεσματικό απέναντι στο στέλεχος H5N1 της γρίπης των πτηνών-Avian Bird Flu και νεώτερη έρευνα απέδειξε ότι in-vitro είναι τουλάχιστον 99%αποτελεσματικό σε αυτό το στέλεχος της γρίπης”
Πηγή: Balasingham 2005

4.Ορθομοριακή Φόρμουλα SUPER VITAMIN C

Βιταμίνη C 1000mg για μέγιστη απορρόφηση και ταχεία δράση κυτταρικά. Σύμφωνα με διεθνείς μελέτες η βιταμίνη C έχει ισχυρή αντιική δράση. Με τα πρώτα συμπτώματα ίωσης αυξάνουμε την συνιστώμενη δοσολογία, σύμφωνα με τις οδηγίες του ορθομοριακού γιατρού σας.

“Οι μολύνσεις μειώνουν σημαντικά τα αποθέματα της βιταμίνης C στο σώμα σε περιόδους ασθενειών. Η επάρκεια σε βιταμίνη C στον οργανισμό ενισχύει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα”
Πηγή: MagginiS 2017. Vitamin C and immune function.

5.COLLOIDAL SILVER Spray / Balm

Ισχυρό φυσικό αντιπαθογόνο, αντιμετωπίζει περισσότερους από 650 τύπους βακτηρίων, ιών και μυκήτων. Προληπτική εξωτερική και εσωτερική χρήση: Ψεκάζουμε αντικείμενα, επιφάνειες αλλά και σημεία του δέρματος που θέλουμε να απολυμάνουμε και κάνουμε εσωτερικούς ψεκασμούς στο στόμα / φάρυγγα. Η κρέμα χρησιμοποιείται ως απολυμαντικό χεριών και σώματος.

“Ένα αντιβιοτικό αντιμετωπίζει περίπου 6 διαφορετικούς παθογόνους οργανισμούς αλλά ο άργυρος αντιπετωπίζει περίπου 650” Πηγή: Dr Harry Margraf, βιοχημικός-ερευνητής

6.CITRICIDAL

Εκχύλισμα των σπόρων του γκρέιπφρουτ. Ισχυρό φυτικό αντιπαθογόνο. Βοηθά τον οργανισμό να αντιμετωπίσει φυσιολογικά βακτήρια, ιούς, μύκητες, παθογόνους οργανισμούς και παράλληλα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Χρησιμοποιείται προληπτικά καθημερινά σε 5-10 σταγόνες σε ένα ποτήρι ορθομοριακό νερό. Αυξάνουμε σημαντικά την δοσολογία όταν υπάρχουν συμπτώματα ίωσης πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του ορθομοριακού γιατρού.

“Το εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ περιέχει πολύ ισχυρά φλαβονοειδή τα οποία σκοτώνουν πάνω από 60 ειδών βακτήρια και μύκητες”
Πηγή: Acta Pharm. 2004 Sep.

7.Ορθομοριακή Προβιοτική Φόρμουλα PROBIOLIFE

Το παχύ έντερο είναι από τις κύριες εστίες μόλυνσης του οργανισμού με παθογόνα και εξασθένισης του ανοσοποιητικού συστήματος.

Λαμβάνουμε προληπτικά 1 κάψουλα προβιοτικού ημερησίως, εάν υπάρχουν ενδείξεις γαστρεντερικής δυσλειτουργίας, δυσκοιλιότητα, Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου κ.λπ.. Για χρόνια και επίμονα προβλήματα συμβουλευτείτε άμεσα έναν ορθομοριακό γιατρό.

“Τα προβιοτικά μπορεί να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να εμποδίσετε την ανάπτυξη επιβλαβών βακτηρίων του εντέρου” Πηγή: Gut. 2003

Για μια πιο ολοκληρωμένη ορθομοριακή πρόληψη, αποτοξίνωση, χρόνια προβλήματα υγείας και ενίσχυση του οργανισμού ελάτε σε επαφή μαζί μας για να ακολουθήσετε τα ορθομοριακά προγράμματα και να επισκεφτείτε ένα σύμβουλο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.

Η ΥΓΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥ!

Aνακαλύψτε μοναδικές Ορθομοριακές προσφορές και προστατεύστε την υγεία σας ολοκληρωμένα!

Share this post

Αφήστε μια απάντηση