Τα 5 θεμέλια της Ορθομοριακής Διατροφής

Τα 5 θεμέλια της Ορθομοριακής Διατροφής

Ο άνθρωπος αρρωσταίνει γιατί ο οργανισμός του και τα κύτταρα που τον αποτελούν εξασθενούν και δυσλειτουργούν λόγω της νοοτροπίας, διατροφής και τρόπου ζωής.

Το αποτέλεσμα είναι η πληθώρα των ψυχοσωματικών παθολογικών συμπτωμάτων που μαστίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο. Η μόνη λύση, όπως διακηρύττουν εδώ και χιλιάδες χρόνια όλοι οι μεγάλοι θεραπευτές της ιστορίας από τον Ιπποκράτη και τον Γαληνό μέχρι τον Linus Pauling και Abram Hoffer, είναι η συνεχής θρέψη και αποτοξίνωση των κυττάρων του οργανισμού με τα σωστά θρεπτικά στοιχεία-ορθά μόρια.

Τα 5 θεμέλια της Ορθομοριακής Διατροφής που έχουν αναπτυχθεί στην Ελλάδα δίνουν λύσεις σε όλα αυτά τα προβλήματα της σωστής κυτταρικής θρέψης είναι τα εξής:

  1. Διαχείριση φλεγμονών.
  2. Σωστή λειτουργία γαστρεντερικού συστήματος.
  3. Αποτοξίνωση- Αντιοξείδωση – Ρύθμιση pH
  4. Aποκατάσταση κυτταρικής θρέψης.
  5. Διαχείριση Βιοχημικού στρες.

Τα 5 θεμέλια της Ορθομοριακής Διατροφής αν εφαρμοσθούν σωστά έχουν εκπληκτικά και θεαματικά αποτελέσματα. Τα όπλα που χρησιμοποιούνται είναι βιο-αναγενετικές τροφές, ορθομοριακό νερό, σωστή αναπνοή και άσκηση και ορθομοριακά προϊόντα (φυτικά, ειδικά σχεδιασμένα συμπληρώματα διατροφής) που απορροφούνται άμεσα κυτταρικά και περιλαμβάνουν βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, ένζυμα, προβιοτικά, ωμέγα λιπαρά οξέα, αντιοξειδοτικά, βότανα, φυτικά αντιπαθογόνα και χιλιάδες φυτοθρεπτικά.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση