Ολοκληρωμένη ενυδάτωση

Ολοκληρωμένη ενυδάτωση

Ολοκληρωμένη ενυδάτωση

Η πραγματική ομορφιά του νερού βρίσκεται στη μοριακή δομή του. Όταν ρωτούν τον MasaruEmoto για το αν μπορείς να δεις τη διαφορετικότητα και ποικιλομορφία του νερού με μία ματιά, απαντά ότι αυτή η ματιά είναι το κλειδί. Οι φωτογραφίες του με το κρυσταλλωμένο νερό και το πώς αλλάζει με τη μουσική, τις σκέψεις και τα συναισθήματα, έχουν γοητεύσει και εκπλήξει ταυτόχρονα. Στο βιβλίο του «Το μυστικό μήνυμα του νερού» (2003) αναφέρει ότι δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι το περιβάλλον, η φόρτιση του, οι ήχοι και οι λέξεις μπορούσαν να προκαλέσουν τόσο ξεκάθαρη και σημαντική αλλαγή στην εμφάνιση των κρυστάλλων του νερού.

Έχουμε πλέον τη γνώση ότι το νερό προσλαμβάνει και μεταφέρει πληροφορίες. Οι Συχνότητες Ενεργειακών Πληροφοριών που λαμβάνει το σώμα μας καθημερινά δε σχετίζονται μόνο με την τροφή, αλλά με κάθε ουσία, σκέψη και συναίσθημα και όπως ακριβώς συμβαίνει και με το νερό, επηρεάζουν βαθιά το σώμα μας μέσα από τα κύτταρά του.

Φτάνοντας στο τελευταίο στάδιο εμπλουτισμού του νερού με τη μέθοδο της TENSA έχουμε τον ειδικό χαλαζία. Πρόκειται για το πέτρωμα που απελευθερώνει στο νερό διαλυτό πυρίτιο. Ο χαλαζίας με αυτή την ιδιότητα του δεσμεύει το τοξικό αλουμίνιο, το οποίο σε ανεξάρτητες έρευνες της Νορβηγίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας και του Καναδά, συνδέεται με την εμφάνιση της νόσου Αλτσχάιμερ.

Το σημαντικό όμως είναι ότι ολοκληρώνει μία μοναδική στον κόσμο διαδικασία καθαρισμού και εμπλουτισμού νερού που μετατρέπει το νερό της βρύσης σε νερό της καλύτερης βουνίσιας πηγής.

Στην ορθομοριακή διατροφή η ενυδάτωση είναι το πρώτο βήμα για έναν οργανισμό δυνατό, γεμάτο ενέργεια. Είμαστε 70% νερό! Ήρθε η στιγμή να σκεφτούμε αν δίνουμε στο 70% του σώματος μας την καλύτερη ποιότητα για την ενυδάτωση του.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση