ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ | Ο μήνας της Ορθομοριακής Διατροφής

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ | Ο μήνας της Ορθομοριακής Διατροφής

Ξεκινώντας το χρόνο πρέπει να αποτοξινώσουμε νου, ψυχή και σώμα από όλες τις ατασθαλίες του περασμένου χρόνου για να ξεκινήσουμε δυνατά και δημιουργικά τον νέο.

Αυτό πρεσβεύει η Ορθομοριακή Διατροφή, η οποία υπηρετεί τον άνθρωπο ώστε να αναβαθμίσει τα επίπεδα της υγείας του και να έχει πραγματική ποιότητα ζωής μέσω της σωστής Νοοτροπίας, Διατροφής και Τρόπου ζωής.

Δύο πράγματα είναι σημαντικά να θυμάται ο άνθρωπος όσον αφορά τον οργανισμό του σώμα του: Να αποτοξινώνεται συνεχώς και να θρέφει τα κύτταρά του με τα σωστά ορθομοριακά στοιχεία. Εάν το κάνει αυτό είναι σχεδόν απίθανο να παρουσιάσει παθολογικά συμπτώματα.

Και ενώ ο νους και ο ψυχικός κόσμος είναι κάτι που ο καθένας μας πρέπει συνεχώς να βελτιώνει μέσω της σωστής Νοοτροπίας, Διατροφής και Τρόπου ζωής, η βιολογική και βιοχημική υποστήριξη του οργανισμού είναι αποκλειστικά θέμα της Ορθομοριακής Διατροφής, που είναι μία ολοκληρωμένη, φυσική μέθοδος ουσιαστικής πρόληψης και αυτοΐασης και ως εκ τούτου θεωρείται ως η Ιπποκράτειος ιατρική και οι πρακτικές των αρχαίων ασκληπιείων με τις επιστημονικές γνώσεις του 21ου αιώνα.

Γιώργος Μηνούδης

Share this post

Αφήστε μια απάντηση


You've just added this product to the cart: