Αδυνατίστε με το SucroBalance

Αδυνατίστε με το SucroBalance

Το αδυνάτισμα δεν είναι θέμα δίαιτας και θερμίδων, αλλά κυτταρικού μεταβολισμού. Έχει αποδειχθεί ότι οι στερητικές δίαιτες αποτελούν μείζονα απειλή για την υγεία, διότι στερούν από τον οργανισμό τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται για να λειτουργεί σε κατάσταση υγείας, αλλά και όποιο βάρος χάσει κάποιος το ξαναπαίρνει και μάλιστα ίσως και περισσότερο.

Η γλυκόζη είναι ο κυριότερος παράγοντας που ρυθμίζει τον μεταβολισμό και ταυτόχρονα αποτελεί το καύσιμο των κυττάρων για να επιτελούν τις λειτουργίες τους.

Όταν η λειτουργία του μεταβολισμού γίνεται σωστά τότε οι θερμίδες μετατρέπονται σε ενέργεια, όταν όμως δεν γίνεται σωστά τότε μετατρέπονται σε λίπος.

Η Ορθομοριακή Διατροφή σας προσφέρει την ορθομοριακή φυτική φόρμουλα SucroBalance, που βοηθά αποτελεσματικά στο αδυνάτισμα.

Τα συστατικά της δρουν συνεργικά ώστε να επιτυγχάνεται καλύτερος μεταβολισμός της γλυκόζης, αύξηση των καύσεων και μετατροπή των θερμίδων σε ενέργεια.

Περιέχει

  • Χρώμιο, μαγγάνιο, μαγνήσιο και βιταμίνες της ομάδας Β: βοηθούν στην παραγωγή ενέργειας και στη μείωση της όρεξης
  • Γλυκόριζα: σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Μοριακής Γενετικής Max Planck βοηθά στην ισορρόπηση των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα και στη μείωση των φλεγμονών
  • Εκχύλισμα κανέλλας: βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα
  • Ινσουλίνη: συμβάλλει στην παραγωγή χολής, στην πέψη του λίπους και βοηθά στην ανάπτυξη των φιλικών βακτηρίων του εντέρου, βελτιώνοντας τη λειτουργία του

Η Ορθομοριακή Διατροφή συμβουλεύει:

  • Μην παραλείπετε το πρωινό γεύμα
  • Το δείπνο να είναι ελαφρύ αλλά και όσο πιο νωρίς γίνεται
  • Να τρώτε αργά, χωρίς άγχος και να μασάτε καλά την τροφή
  • Περπατάτε καθημερινά για 30΄
  • Πίνετε άφθονο ορθομοριακό από την κανάτα TENSA®. Οι μοναδικές ιδιότητες που αποκτά το νερό περνώντας μέσα από τα σπάνια πετρώματα που έχει το πρωτοποριακό φίλτρο της βοηθούν στην αύξηση των καύσεων και επομένως στη μείωση του λίπους. Πίνετε 1-2 ποτήρια ορθομοριακό νερό 10΄πριν από το κάθε γεύμα και συνολικά 2-3 λίτρα καθημερινά.

Ζητήστε τα ορθομοριακά προϊόντα σε όλα τα σημεία πώλησης.

Εάν δεν υπάρχει κάποιο σημείο πώλησης κοντά σας, βρείτε τα εδώ

Για μέγιστο αποτέλεσμα συνδυάστε το σκεύασμα με ισορροπημένη διατροφή, ενυδάτωση και συνεχή άσκηση.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση