Ισχυρή άμυνα και ισορροπημένο ανοσοποιητικό

Ισχυρή άμυνα και ισορροπημένο ανοσοποιητικό

Παρακολουθώντας όλα αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη μας σήμερα με την επέλαση της νέας πανδημίας του κορονοϊού, γίνεται πλέον κατανοητό ότι ο ανθρώπινος οργανισμός δεν έχει τις άμυνες που θα έπρεπε να έχει για να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους εισβολέα και να τον αντιμετωπίσει αποτελεσματικά.

Είναι σαφές ότι το ανοσοποιητικό μας σύστημα δεν είναι όσο θα έπρεπε ισορροπημένο και ισχυρό, ότι ο οργανισμός μας είναι γεμάτος τοξίνες και ότι πολλοί συνάνθρωποί μας πάσχουν από διάφορες παθήσεις, που ονομάζονται «υποκείμενα νοσήματα». Μάλιστα θεωρείται «φυσιολογικό» κάποιος να έχει ένα ή και περισσότερα υποκείμενα νοσήματα μετά από κάποια ηλικία και αφύσικο να μην έχει κανένα!

Η Ορθομοριακή Διατροφή έχει μία άλλη φιλοσοφία: «Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει φτιαχτεί για να λειτουργεί σε κατάσταση υγείας και όχι ασθένειας». Ο σκοπός της είναι να βοηθήσει τον καθένα μας να κατανοήσει τις αιτίες που προκαλούν την δυσλειτουργία των κυττάρων και με την μέθοδό της και τα πρωτόκολλα που έχει εκπονήσει, να αποκαταστήσει την λειτουργία τους, έτσι ώστε τα διάφορα συμπτώματα να αφανιστούν.

Ορισμένες πρακτικές συμβουλές:

  • Αποφύγετε τους κλειστούς χώρους, και αερίστε καλά τους χώρους του σπιτιού και της εργασίας σας.
  • Αποφύγετε την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας καφέ καθημερινά, το πολύ αλκοόλ, τα αναψυκτικά εμπορίου και τις τηγανητές τροφές γιατί εξασθενίζουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Αυξήστε την κατανάλωση λαχανικών και φρούτων και πιείτε άφθονο ορθομοριακό νερό.
  • Αποφεύγετε τις καταστάσεις που σας αγχώνουν χωρίς λόγο, ασκηθείτε τακτικά, ακόμη και με ένα γρήγορο βάδισμα για μισή ώρα καθημερινά.

Όσο καλά και εάν προσπαθείτε να τρέφεστε είναι σίγουρο ότι δεν λαμβάνετε όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται τα κύτταρά μας καθημερινά και ότι η θωράκιση του αμυντικού συστήματος του οργανισμού είναι ζωτικής σημασίας. Η Ορθομοριακή Διατροφή σας προτείνει:

  • OPTIMUM Daily Nutrition: Η ορθομοριακή πολυθρεπτική φόρμουλα που παρέχει στον οργανισμό 32 θρεπτικά στοιχεία για την ολοκληρωμένη θρέψη των κυττάρων καθημερινά.
  • IMMUNE C: Βιταμίνη C υψηλής βιο-διαθεσιμότητας για μέγιστη απορρόφηση από τον οργανισμό, σε συνδυασμό με ψευδάργυρο, εκχύλισμα αγριοτριανταφυλλιάς, μαύρο σαμπούκο και εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού για ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Εκχύλισμα σπόρων του γκρέηπφρουτ: Ένα φυσικό αντιπαθογόνο που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ιούς, μικρόβια, βακτήρια και μύκητες χωρίς να διαταράσσει χλωρίδα του εντέρου.
  • Colloidal Silver spray: Κολλοειδής Άργυρος, δηλαδή μικροσκοπικά σωματίδια αργύρου που αιωρούνται σε φαρμακευτικού βαθμού νερό. Ένα φυσικό ισχυρό αντιπαθογόνο, με ισχυρή δράση ενάντια σε βακτήρια, ιούς και μύκητες.
  • Herbarium Contra Virus: Μοναδικός συνδυασμός 20 κορυφαίων βοτάνων που βοηθούν στη θωράκιση της άμυνας του οργανισμού, ώστε να ανταπεξέλθει στις ιώσεις.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση