Η πέτρα που έπεσε από τον ουρανό

Η πέτρα που έπεσε από τον ουρανό

Η πέτρα που έπεσε από τον ουρανό

Μελετώντας τις ιδιότητες του ορθομοριακού νερού, που από το σύστημα της TENSA φτάνει καθημερινά στο ποτήρι μας, ανακαλύπτουμε το Tenko-Seki, που για τους Ιάπωνες σημαίνει «πέτρα που έπεσε από τον ουρανό».

Ο Haru Naito, δεν ήθελε απλώς να προσφέρει στους αθλητές του και στους ανθρώπους ένα καλό νερό. Ήθελε το καλύτερο νερό του κόσμου! Γι’ αυτό το λόγο τα πετρώματα που χρησιμοποιεί για τον εμπλουτισμό του δεν είναι απλώς μοναδικά, αλλά και σε απόλυτη συνέργεια μεταξύ τους.

Το Tenko-Seki, λοιπόν, άγνωστο σε πολλούς ανθρώπους, είναι ένα ιδιαίτερο ηφαιστειακό ορυκτό, το οποίο όμως έχει μοναδικές ιδιότητες. Εκπέμπει υψηλής συχνότητας ακτίνες του απώτερου υπέρυθρου φάσματος, οι οποίες έχουν ισχυρή ιαματική δράση στους ζωντανούς οργανισμούς. Ο Serge Jurasunus, Πορτογάλος ειδικός με μεγάλο ερευνητικό έργο για τον καρκίνο, αναφερόμενος σε μία έρευνα για την αποτοξίνωση, μίλησε για το Tenko-Seki και την ευεργετική του δράση σε κυτταρικό επίπεδο (Townsend Letter, 2000). Εκεί που ξεκινά η άμυνα του σώματος.

 

Ο Haru Naito είχε φτάσει εκεί πολύ νωρίτερα. Το νερό που τα κύτταρά μας πραγματικά λαχταρούν δεν πρέπει απλώς να έχει τα σωστά στοιχεία. Πρέπει να έχει την κατάλληλη μοριακή δομή για να διαπερνά τις κυτταρικές μεμβράνες και να φτάνει στο εσωτερικό του κυττάρου μεταφέροντας τα θρεπτικά στοιχεία. Πρόσθεσε λοιπόν, στο πρώτο στάδιο εμπλουτισμού του νερού, τον μαγνητίτη και τον κεραμικό μαγνήτη. Ήθελε να κάνει το νερό… ακόμη “πιο ρευστό”. Τα πετρώματα αυτά ενεργοποιούν το Tenko-Seki και έτσι δημιουργείται μία «ενεργή ζώνη», που όταν το νερό περνά μέσα από αυτήν αλλάζει η συνδεσμολογία των ατόμων του υδρογόνου, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ρευστότητα του νερού και να εισέρχεται ευκολότερα στα κύτταρα. To Tenko-Seki διαχέει επίσης στο νερό αρνητικά ιόντα, που έχουν αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση, βοηθούν στην αποβολή τοξινών και ενεργοποιούν τον μεταβολισμό.

Στο πρώτο στάδιο εμπλουτισμού που χρησιμοποιεί η TENSA λοιπόν έχουμε ήδη ένα καθαρό νερό, ενεργοποιημένο, που δρα σε βαθύ κυτταρικό επίπεδο. Έτσι ξεκινά η σωστή ορθομοριακή ενυδάτωση. Τι συμβαίνει στη συνέχεια;

Μοιραστείτε τη δεύτερη ιστορία ορθομοριακού νερού και ακολουθήστε την Ορθομοριακή Διατροφή για πολλά περισσότερα.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση