Τα αγχωτικά χημικά των βιομηχανοποιημένων τροφών
Οι πληθυσμοί, ειδικά στις βιομηχανικά προηγμένες χώρες, έχουν αρχίσει να εξαντλούνται διατροφικά, ενώ η τοξικότητα του σώματος τους αυξάνεται.
Προστατευθείτε ορθομοριακά!
Οι πληθυσμοί, ειδικά στις βιομηχανικά προηγμένες χώρες, έχουν αρχίσει να εξαντλούνται διατροφικά, ενώ η τοξικότητα του σώματος τους αυξάνεται.
Προστατευθείτε ορθομοριακά!
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, τα προβλήματα της καθημερινότητας, οι σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους και πολλά άλλα αίτια μας δημιουργούν... read more
Παρακάτω αναφέρονται ορισμένες τοξικές και επικίνδυνες ουσίες που πιθανώς φέραμε στο σπίτι μας αγοράζοντας κάποιο προϊόν. Εντομοκτόνα και παρασιτοκτόνα: Είναι... read more
Η τροφική δυσανεξία είναι η στην πραγματικότητα η καθυστερημένη αλλεργική αντίδραση που προκαλείται από διάφορες τροφές ή από συστατικά τους... read more
Το συνένζυμο Q10, γνωστό και ως “ουβικινόνη”, ως βασικό αντιοξειδωτικό συστατικό βρίσκεται στις κυτταρικές μεμβράνες και τα μιτοχόνδρια των κυττάρων,... read more
Το τελευταίο διάστημα, και λόγω της δύσκολης καραντίνας που βιώσαμε και στη χώρα μας και που δυστυχώς θα συνεχίσουμε να... read more
Ο Harusuke “Haru” Naito είναι φυσιολόγος και υπήρξε προπονητής της ολυμπιακής κολυμβητικής ομάδας της Ιαπωνίας. Τι είναι αυτό όμως που... read more
Ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητο μέταλλο για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού και των κυττάρων. Ποιος είναι ο ρόλος του και... read more
Η Επιτροπή EAT-Lancet Commission on Food, Planet, Health, η οποία ασχολείται με την υγεία και την τροφή των ανθρώπων σε... read more
Είναι ίσως καιρός να αντιληφθούμε τι ακριβώς είναι το οξειδωτικό στρες, τι προβλήματα δημιουργεί, πως πυροδοτείται και τι μπορούμε να... read more
Η παχυσαρκία αναγνωρίζεται ως ένα πολύπλοκο φαινόμενο, το οποίο σήμερα αντιμετωπίζεται επιεικώς απλοϊκά και σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και καταστροφικά... read more
Αφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.