Μύκητες στα πόδια – αντιμετωπίστε τους με Colloidal Silver Balm

Μύκητες στα πόδια – αντιμετωπίστε τους με Colloidal Silver Balm

Οι μύκητες στα πόδια είναι πολύ συχνό φαινόμενο που ταλαιπωρεί πολλούς. Ευδοκιμούν σε υγρό και θερμό περιβάλλον και μπορεί κάποιος να προσβληθεί σε χώρους όπως τα αποδυτήρια, η παραλία, η πισίνα, κ.λπ. Πολύ συχνά προσβάλλονται οι αθλητές και γι’ αυτό η πάθηση αυτή είναι γνωστή και ως «πόδι του αθλητή».

Τα νύχια κιτρινίζουν, σκληραίνουν και σε κάποιες περιπτώσεις αποκολλώνται, το δέρμα μεταξύ των δακτύλων και του πέλματος ξεφλουδίζει, κοκκινίζει και συχνά παρατηρείται δυσάρεστη οσμή.

Αν η μυκητίαση δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα μπορεί να επεκταθεί και στα υπόλοιπα δάκτυλα, αλλά και σε άλλα μέρη του σώματος. Γι’ αυτό δεν είναι μόνο ένα πρόβλημα αισθητικής, αλλά μπορεί να αποτελέσει ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας. Διότι όταν ο μύκητας εισέλθει στην αιματική κυκλοφορία και επεκταθεί σε όλο το σώμα, τότε μιλάμε για συστημική μυκητίαση που εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα και ανοίγει τον δρόμο για πολλές παθήσεις.

Επιπλέον, η συνήθης φαρμακευτική αγωγή είναι τοξική για τον οργανισμό και μπορεί με τη σειρά της να προκαλέσει άλλα προβλήματα.

Η Ορθομοριακή Διατροφή σας προσφέρει την πιο αποτελεσματική λύση για να απαλλαγείτε από τους μύκητες των ποδιών, το Colloidal Silver Balm, που είναι κολλοειδής άργυρος σε μορφή γέλης.

Ο κολλοειδής άργυρος διατηρεί φυσικά μόρια οξυγόνου, τα οποία αντιδρούν με τις ομάδες σουλφυδρίνης (Η) που περιβάλλουν τους μύκητες, τα βακτήρια και τους ιούς. Αυτό εμποδίζει την κυτταρική διαδικασία που τα συντηρεί στη ζωή, δηλαδή την κυτταρική αναπνοή, με αποτέλεσμα να ασφυκτιούν και να πεθαίνουν.

Οι κυτταρικές μεμβράνες των μυκήτων, των βακτηρίων και των ιών αποτελείται από ένα σύμπλεγμα πρωτεϊνών που περιέχουν αμινοξέα τα οποία παρέχουν δομή και σταθερότητα. Οι δομικές αυτές πρωτεΐνες αποκαλούνται πεπτιδογλυκάνες. Ο άργυρος αντιδρά με τις πεπτιδογλυκάνες και μπλοκάρει την ικανότητά τους να μεταφέρουν οξυγόνο στα κύτταρα με αποτέλεσμα να αυτά να απενεργοποιούνται και να πεθαίνουν.

Τα κύτταρα του ανθρώπου, όπως και των περισσότερων ζώων, έχουν μια τελείως διαφορετική σύνθεση στις κυτταρικές μεμβράνες, δεν αποτελούνται για παράδειγμα από πεπτιδογλυκάνες, και επομένως ο κολλοειδής άργυρος δεν έχει καμία επίδραση σε αυτά. Κάθε κύτταρο που δεν έχει μία χημικά ανθεκτική μεμβράνη είναι πεδίο δράσης για τον άργυρο.

Πρόκειται για μία απόλυτα ασφαλή μέθοδο, που δρα τοπικά και πολύ αποτελεσματικά.

Περιέχει

  • Κολλοειδή άργυρο : 98% καθαρό (amber)
  • Citrus Bergamia: αντισηπτική και αναλγητική δράση
  • Citrus Aurantium : αντιβακτηριδιακή, αντιφλεγμονώδη, καταπραϋντική δράση

Η Ορθομοριακή Διατροφή σας συμβουλεύει:

  • Αποφύγετε να περπατάτε με γυμνά πόδια σε αποδυτήρια, πισίνες, γυμναστήρια, κ.λπ.
  • Πλύνετε τα πόδια σας καθημερινά, σκουπίστε και στεγνώστε τα καλά, ειδικά ανάμεσα στα δάκτυλα, πριν φορέσετε βαμβακερές κάλτσες
  • Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα με την ενισχυμένη φόρμουλα βιταμίνης C, την Immune C
  • Οι ηλικιωμένοι και τα άτομα που υποφέρουν από διαβήτη είναι περισσότερο ευάλωτα και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά

Ζητήστε τα ορθομοριακά προϊόντα σε όλα τα σημεία πώλησης . Εάν δεν υπάρχει κάποιο σημείο πώλησης κοντά σας βρείτε τα εδώ.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση