Ορθομοριακά συμπληρώματα διατροφής. Γιατί να τα επιλέξω;

Ορθομοριακά συμπληρώματα διατροφής. Γιατί να τα επιλέξω;

Καθημερινά χρειαζόμαστε μια σειρά θρεπτικών στοιχείων για να λειτουργεί ο οργανισμός μας σε κατάσταση υγείας. Όταν έστω και ένα από αυτά τα θρεπτικά στοιχεία λείπει από τα κύτταρα, τότε αυτά οξειδώνονται και καταστρέφονται, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται φλεγμονές, μυοσκελετικοί πόνοι και παθήσεις. Ενώ όταν τα κύτταρα θρέφονται σωστά, ανανεώνονται και προσφέρουν ενέργεια, δύναμη και υψηλά επίπεδα σωματικής και ψυχικής υγείας.

«Ένα γραμμάριο πρόληψης ισούται με έναν τόνο θεραπείας».

Η ενισχυμένη πρόληψη που η Ορθομοριακή Διατροφή προτείνει να λαμβάνουμε καθημερινά αποτελείται από την πολυθρεπτική φόρμουλα OPTIMUM Daily Nutrition, τη βιταμίνη C – Super VITAMIN C – και τα Ωμέγα λιπαρά οξέα. Τα κύτταρά μας θα έχουν τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία για να λειτουργούν σε κατάσταση υγείας.

Τα ορθομοριακά συμπληρώματα διατροφής ξεχωρίζουν από όλα τα άλλα για τους εξής λόγους:

1. Έχουν σχεδιαστεί από έμπειρους επιστήμονες, ώστε να περιλαμβάνουν τα συγκεκριμένα θρεπτικά στοιχεία για κάθε φόρμουλα στις σωστές ποσότητες.

2. Για την παρασκευή τους χρησιμοποιούνται αυστηρά ελεγμένες ως προς την ποιότητά τους φυτικές πρώτες ύλες, οι οποίες δεν προέρχονται από γενετικά τροποποιημένα φυτά.

3. Όλα τα θρεπτικά στοιχεία που περιέχονται στις ορθομοριακές φόρμουλες βρίσκονται στην πιο βιοδιαθέσιμη μορφή τους, ώστε να μεταβολίζονται και να απορροφώνται εύκολα και άμεσα.

4. Τα θρεπτικά στοιχεία που περιέχονται σε κάθε ορθομοριακή φόρμουλα είναι επιστημονικά επιλεγμένα ώστε να δρουν συνεργικά μεταξύ τους, δηλαδή το ένα να ενισχύει τη δράση του άλλου και να επιτυγχάνεται το μέγιστο δυνατό όφελος.

5. Τα έκδοχα που περιέχουν είναι από φυτικές πηγές και από μη γενετικά τροποποιημένα φυτά.

6. Παρασκευάζονται σύμφωνα με την Ορθή Παρασκευαστική Πρακτική cGMP, όπως ορίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, και έχουν 6 πιστοποιητικά ποιότητας.

7. Δεν περιέχουν αλλεργιογόνα συστατικά, τεχνητές χρωστικές ύλες, γλυκαντικά ή τεχνητές αρωματικές ύλες.

8. Όταν απαιτείται συσκευάζονται σε κενό αέρος για να διατηρηθεί η ποιότητα και η σταθερότητά τους.

9. Όλες οι ορθομοριακές φόρμουλες είναι υποαλλεργικές και παρασκευάζονται σε εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας.

Για όλους αυτούς τους λόγους τα ορθομοριακά σκευάσματα SUPER HEALTH® είναι μοναδικά.

Τι να προσέχετε όταν επιλέγετε ένα συμπλήρωμα διατροφής:

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο εάν οι βιταμίνες που περιέχονται σε αυτό είναι συνθετικές ή από φυτικές πηγές. Αλλά, ακόμη και εάν είναι από φυτικές πηγές δεν θα πρέπει να είναι από μεταλλαγμένα φυτά. Οι συνθετικές βιταμίνες δεν έχουν τους απαραίτητους συνεργιστικούς παράγοντες και μεταφορείς για να μπορεί το σώμα να τις απορροφήσει. Επίσης, οι συνθετικές βιταμίνες μπορεί να προέρχονται από τοξικές πηγές, ακόμη και από πετρέλαιο!

Κοιτάξτε προσεκτικά για κάθε θρεπτικό στοιχείο την ποσότητα που αναφέρεται ότι περιέχει. Σε πολλά σκευάσματα μπορεί να περιέχονται τα θρεπτικά στοιχεία σε πολύ μικρές ποσότητες, με αποτέλεσμα να μην παρέχουν σχεδόν τίποτα στον οργανισμό.

Δώστε επίσης προσοχή στη βιοδιαθεσιμότητα. Εάν μία βιταμίνη ή ένα μέταλλο δεν είναι σε βιοδιαθέσιμη μορφή, τότε απλά περνά από τον οργανισμό χωρίς να απορροφάται και αποβάλλεται αχρησιμοποίητο, επιβαρύνοντας την υγεία και την τσέπη σας.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα έκδοχα που περιέχονται στις διάφορες φόρμουλες. Πρόσφατη μελέτη στην Ηνωμένες Πολιτείες έδειξε ότι γνωστή πολυβιταμίνη που κυκλοφορεί ευρέως ακόμη και σήμερα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, περιέχει ως έκδοχα ουσίες που προκαλούν αλλεργίες, διαταράσσουν το ενδοκρινικό σύστημα, προκαλούν ηπατικές ανωμαλίες και πέτρες στα νεφρά, βλάπτουν το γαστρεντερικό σύστημα και μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και βλάβες στο DNA.

ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Share this post

Αφήστε μια απάντηση


You've just added this product to the cart: