Κυτταρίτιδα – Κατακράτηση Υγρών

Κυτταρίτιδα – Κατακράτηση Υγρών

Η κυτταρίτιδα είναι ένα μη φλεγμονώδες, εκφυλιστικό φαινόμενο που προκαλεί αλλοιώσεις στην υποδερμίδα δημιουργώντας ανώμαλους κυματισμούς – όψη φλοιού πορτοκαλιού – στην επιδερμίδα.
Από την άλλη με τον όρο κατακράτηση υγρών εννοούμε την υπερβολική συσσώρευση νερού και άλλων υγρών στο κυκλοφορικό σύστημα, στους ιστούς και στις διάφορες κοιλότητες του σώματος.

Τι πραγματικά προκαλεί την κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα είναι το αποτέλεσμα από διάφορες περίπλοκες καταστάσεις που περιλαμβάνουν την επιδερμίδα, το δέρμα και τα υποδόρια κύτταρα. Επιπλέον σημαντικό ρόλο παίζει η γενετική προδιάθεση σε συνδυασμό με την κακή διατροφή, την τοξίνωση του οργανισμού, την κακή αιμάτωση, την έλλειψη άσκησης και τη χρόνια υποκλινική αφυδάτωση.

Η κατακράτηση υγρών ευνοεί την εμφάνιση κυτταρίτιδας.
Οι τρεις βασικοί λόγοι της κατακράτησης υγρών στο σώμα είναι η κακή κυκλοφορία του αίματος, η νεφρική δυσλειτουργία και η παρουσία φλεγμονών.

Η ορθομοριακή προσέγγιση

Καμία βιοχημική αντίδραση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στο κενό. Άρα χρειαζόμαστε αρκετό και καλό νερό ώστε τα κύτταρά μας να είναι συνεχώς ενυδατωμένα.
Η Ορθομοριακή Διατροφή στοχεύει στην αποτοξίνωση, την ενυδάτωση και την αναπλήρωση των θρεπτικών στοιχείων με αποτέλεσμα το άτομο απαλλαγμένο από κάθε τι τοξικό και εμπλουτισμένο με χρήσιμα για τον οργανισμό του στοιχεία, να είναι σε θέση να αναβαθμιστεί και να ανανεωθεί κυτταρικά.
Συνιστούμε καθημερινή ήπια άσκηση, μείωση των τοξικών ανθυγιεινών τροφών, αύξηση βιο-αναγεννητικών τροφών, όπως αυτές παρουσιάζονται στην Πυραμίδα Ορθομοριακής Διατροφής και τη κατανάλωση τουλάχιστον 2 λίτρων ορθομοριακού νερού ημερησίως.

Η Ορθομοριακή αντιμετώπιση

Ανάγκες & Ορθομοριακή προσέγγιση

You've just added this product to the cart: