Κολπικές μολύνσεις – Ουρολοίμωξη

Κολπικές μολύνσεις – Ουρολοίμωξη

Πάνω από το 60% του πληθυσμού θα μολυνθεί κάποια στιγμή στη ζωή του από ουρολοίμωξη. Οι γυναίκες τείνουν να εμφανίζουν τη νόσο τέσσερις φορές περισσότερο απ’ ό,τι οι άνδρες.

Οι συνηθέστερες λοιμώξεις είναι η κολπική μυκητίαση, η κολπίτιδα και η ουρολοίμωξη. Με την τελευταία να προσβάλλει και τους άνδρες με πιο ευδιάκριτα και επίπονα συμπτώματα.

Οι ουρολοιμώξεις είναι πιθανό να προκαλέσουν συμπτώματα πολυκυστικών ωοθηκών στις γυναίκες καθότι επηρεάζουν τις ορμόνες, τα οιστρογόνα και όλο το βλεννογόνο.

Τα συνηθέστερα μικρόβια που παρατηρούνται στις ουρολοιμώξεις είναι το Escherichia coli (E-colli), τα κολοβακτηρίδια, ο εντερόκοκκος και ο σταφυλόκοκκος.

Η συνήθης αντιμετώπιση των ουρολοιμώξεων είναι τα αντιβιοτικά, τα οποία όχι μόνο καλύπτουν το σύμπτωμα αλλά τις περισσότερες φορές το παρατείνουν και επιδεινώνουν την κατάσταση. Αυτό συμβαίνει γιατί η κολπική χλωρίδα έχει διαταραχθεί κατά τη διάρκεια της θεραπείας με αντιβιοτικά, με αποτέλεσμα την αύξηση κινδύνου για επαναλαμβανόμενο επεισόδιο βακτηριακής κολπίτιδας ή κολπικής μυκητίασης, που μπορεί να απαιτήσει επιπρόσθετη θεραπεία.

Η ορθομοριακή εξήγηση

Οι ουρολοιμώξεις και οι κολπικές μολύνσεις είναι το αποτέλεσμα ενός υποβαθμισμένου ανοσοποιητικού συστήματος και ενός διαταραγμένου και δυσλειτουργικού μικροβιώματος.

Στο ανθρώπινο σώμα τα μικρόβια, οι ιοί και άλλοι μικροοργανισμοί συμβιώνουν με τα κύτταρα σε απόλυτη ισορροπία. Όταν αυτή η ισορροπία διαταραχθεί, οι παθογόνοι παράγοντες πολλαπλασιάζονται και επιτίθενται στον οργανισμό μας. Τότε, το ανοσοποιητικό σύστημα είναι υπεύθυνο για την παραγωγή αντισωμάτων που καταπολεμούν τους παθογόνους παράγοντες.

Μπορεί πάντα να ανταποκριθεί στο ρόλο του το ανοσοποιητικό σύστημα; Ένας οργανισμός που αποτελείται από αφυδατωμένα κύτταρα με ελλείψεις θρεπτικών στοιχείων, με εντερική δυσβίωση και αδυναμία αποτοξίνωσης δεν μπορεί να καταπολεμήσει οποιαδήποτε μικροβιακή επίθεση.

Η Ορθομοριακή Διατροφή ακολουθεί την απλή, φυσική και αποτελεσματική μέθοδο ισορρόπησης του ανοσοποιητικού με επαρκώς ενυδατωμένα κύτταρα, καλύπτοντας τον οργανισμό με όλα τα ορθομοριακά στοιχεία που χρειάζεται καθημερινά, αποβάλλοντας τις τοξίνες με την ορθομοριακή αποτοξίνωση, ελέγχοντας το βιοχημικό άγχος και αποκαθιστώντας την εντερική δυσβίωση.

Η Ορθομοριακή αντιμετώπιση

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ

Νερό – Ο σύμμαχός σας απέναντι σε οποιοδήποτε μικρόβιο!

Η σωστή και επαρκής ενυδάτωση του οργανισμού είναι η βασικότερη συμβουλή για την υγεία του ουροποιητικού συστήματος.
Η κατανάλωση ορθομοριακού νερού συμβάλλει στην παραγωγή ούρων, στη φυσική αραίωση του πλήθους των μικροργανισμών, καθαρίζοντας το ουροποιητικό.
Πίνετε καθημερινά 10-12 ποτήρια ορθομοριακό νερό TENSA.

Δείτε όλα τα προϊόντα για
Κολπικές μολύνσεις – Ουρολοίμωξη

Ανάγκες & Ορθομοριακή προσέγγιση

You've just added this product to the cart: