Βήχας

Ο βήχας – ξηρός και παραγωγικός – είναι συχνό και ενοχλητικό σύμπτωμα που όμως εξυπηρετεί ένα πολύ σημαντικό σκοπό, τον καθαρισμό των αναπνευστικών οδών από φλέματα, βλαβερούς μικροοργανισμούς και σωματίδια που εισέρχονται στο αναπνευστικό σύστημα.

Η ορθομοριακή προσέγγιση

Στις περισσότερες περιπτώσεις η αιτία του βήχα είναι το κοινό κρυολόγημα, λόγω χαμηλής άμυνας του οργανισμού και θρεπτικών ελλείψεων σε κυτταρικό επίπεδο. Σε αυτή την περίπτωση συστήνεται η εφαρμογή των ορθομοριακών πρωτοκόλλων, τα οποία έχουν διπλή δράση. Τα ισχυρά φυτικά αντιπαθογόνα ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού για να απαλλαγεί ταχύτατα από το κρυολόγημα και ταυτόχρονα ανακουφίζουν από τον ερεθισμό του βλεννογόνου για να ηρεμήσει η περιοχή και να μειωθεί η ένταση του βήχα, χωρίς όμως να σταματήσει την προσπάθεια αποβολής των ερεθιστικών παραγόντων.

Ένας χρόνιος ή/και επίμονος βήχας με διάρκεια μεγαλύτερη των 3 εβδομάδων και με μεγάλη παραγωγή φλεμάτων μπορεί να είναι ένδειξη μιας χρόνιας αποφρακτικής νόσου των πνευμόνων.

Ο ιατρός-σύμβουλος Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής (Σ.Ο.Δ.Ι.) έχει την κατάλληλη εκπαίδευση και καινοτόμες διαγνωστικές μεθόδους για να αναγνωρίσει πρώιμες κυτταρικές δυσλειτουργίες, που είναι στη βάση των συμπτωμάτων που αναφέρει ο πάσχων. Με εξατομικευμένες συμβουλές που αφορούν αλλαγές νοοτροπίας, διατροφής και τρόπου ζωής και στοχευμένες παρεμβάσεις με τη χορήγηση πρωτοκόλλων φυσικών ουσιών και ορθομοριακής ενυδάτωσης, στοχεύει στην κυτταρική ανανέωση και τη βέλτιστη κυτταρική λειτουργία. Έτσι, επιτυγχάνεται ολοκληρωμένη αναβάθμιση της ψυχοσωματικής υγείας του ατόμου και σταδιακή μείωση ή και εξαφάνιση του βήχα και των αιτίων που τον προκαλούν, σε αναλογία με τη χρονιότητά τους.

Θωρακίζω την άμυνά μου ορθομοριακά

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ

Ο βήχας, η βρογχίτιδα και το άσθμα μπορεί να είναι συμπτώματα τροφικής δυσανεξίας! Μην παραλείψετε να ελέγξετε τις τροφές που καταναλώνετε με το Food Detective.

Δείτε όλα τα προϊόντα για
Βήχα

Ανάγκες & Ορθομοριακή προσέγγιση

You've just added this product to the cart: