Οστεοπόρωση

Οστεοπόρωση

Η οστεοπόρωση είναι μία νόσος του σκελετού που κάνει τα οστά εύθραυστα και αυξάνει την πιθανότητα κατάγματος. Σχεδόν ένα στα τέσσερα άτομα, και ειδικά οι γυναίκες, θα υποφέρουν κάποια στιγμή στη ζωή τους από οστεοπόρωση και αρθριτικά. Θεωρούνται «εκφυλιστικές παθήσεις» άγνωστου συνήθως αιτιολογίας και μη αναστρέψιμες. Θεωρούνται, δηλαδή, αναπόφευκτες λόγω της φυσιολογικής φθοράς του σώματος με την πάροδο του χρόνου.

Ορθομοριακή προσέγγιση

Σύμφωνα με την Ορθομοριακή Διατροφή τα αίτια της οστεοπόρωσης και των αρθριτικών είναι γνωστά και οφείλονται αποκλειστικά στη λανθασμένη νοοτροπία, στη διατροφή και στη στάση ζωής. Επιπλέον, η ενδοκρινική ανισορροπία μετά την εμμηνόπαυση, τα προβλήματα του θυρεοειδούς, η επινεφριδιακή υπερδραστηριότητα, η ανισορροπία του σακχάρου, η γαστρεντερική δυσλειτουργία και δυσαπορρόφηση είναι κάποια από τα κύρια αίτια της πρόκλησης της οστεοπόρωσης.

Οστεοπόρωση

Καμία επιστημονική έρευνα δεν έχει αποδείξει ότι η κατανάλωση ασβεστίου προστατεύει από την οστεοπόρωση. Η υπερκατανάλωση ασβεστίου, και μάλιστα με τη μορφή που υπάρχει στα γαλακτοκομικά προϊόντα, προκαλεί ασβεστοποιήσεις σε ιστούς, αρτηρίες και όργανα, προωθώντας παθήσεις, ενώ το περισσότερο αποβάλλεται μέσω των ούρων.

Η χρόνια τοξίνωση του οργανισμού, η κακή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος, η χρόνια υποκλινική αφυδάτωση, η απουσία θρεπτικών στοιχείων από την σημερινή διατροφή, η έλλειψη άσκησης και το συνεχές άγχος έχουν ως αποτέλεσμα την οστεοπόρωση και άλλους μυοσκελετικούς πόνους.

Δείτε επίσης

Η Ορθομοριακή αντιμετώπιση

  • Επιλέγω την ορθομοριακή φόρμουλα Super Osteofood, η οποία περιέχει θρεπτικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την διατήρηση γερών οστών.
  • Ενυδατώνομαι σωστά με το Σύστημα Ορθομοριακού Νερού Tensa και θρέφω τα κύτταρά μου καθημερινά με έναν από τους συνδυασμούς Πρόληψης για να ενισχύσω το μυοσκελετικό μου σύστημα.
  • Επισκέπτομαι έναν ιατρό – σύμβουλο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής για να με βοηθήσει να αντιμετωπίσω το πρόβλημά μου ολοκληρωμένα και μόνιμα, ειδικά εάν είναι χρόνιο και συνυπάρχει με άλλα προβλήματα υγείας.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ

Ακολουθείστε τα ορθομοριακά προγράμματα αποτοξίνωσης μία έως δύο φορές τον χρόνο υπό την καθοδήγηση ενός ιατρού – συμβούλου Ο.Δ.Ι.

Η ορθομοριακή αποτοξίνωση βοηθά στην απορρόφηση όλων των ορθομοριακών στοιχείων αποβάλλοντας τις τοξίνες του οργανισμού.

Δείτε όλα τα προϊόντα για
Οστεοπόρωση

Ανάγκες & Ορθομοριακή προσέγγιση

Αξίζει να Διαβάσετε

Οστεοπόρωση

Η οστεοπόρωση είναι απλά έλλειψη ασβεστίου; Παρόλο που οι στατιστικές και οι επιδημιολογικές έρευνες δείχνουν ότι μετά την ηλικία των 40 ετών αρχίζει η σταδιακή μείωση της οστικής μάζας στον άνθρωπο και ειδικά στις γυναίκες, αυτό δεν συμβαίνει στους πληθυσμούς όλου του πλανήτη μας και δεν συμβαίνει στον ίδιο βαθμό.

You've just added this product to the cart: