Επιστημονική Αποτοξίνωση

Επιστημονική Αποτοξίνωση

Ο σύγχρονος άνθρωπος τρέφεται σχεδόν αποκλειστικά µε βιο-οξειδωτικές τροφές. Το περιβάλλον µέσα στο οποίο ζει και κινείται είναι φορτωµένο µε χιλιάδες τοξικά χηµικά που έχει εφεύρει και χρησιµοποιεί ο ίδιος. Από τα ρούχα που φοράει, τα καλλυντικά, τα αρώµατα, τις βαφές µαλλιών και τις κρέµες µέχρι τα είδη οικιακής χρήσεως – καθαριστικά, απολυµαντικά, σπρέι, σκεύη µαγειρικής, χρώµατα σπιτιών και αυτοκινήτων, υλικά επίπλων και στρωµάτων.­­

Πάνω από πέντε χιλιάδες ισχυρά τοξικά δηλητήρια – παράγωγα των χηµικών βιοµηχανιών – τα οποία ονοµάζονται διοξίνες, έχουν ανιχνευτεί στο περιβάλλον µας, στις τροφές που τρώµε, στο νερό που πίνουµε, ακόµη και στο γάλα της µητέρας που θηλάζει. Άλλα τοξικά χηµικά, όπως οι φθαλίνες που υπάρχουν στα πλαστικά µπουκάλια, στα περιτυλίγµατα και στις συσκευασίες τροφίµων και ποτών, ακόµη και στους δοκιµαστικούς σωλήνες των εργαστηρίων, µιµούνται τις γυναικείες ορµόνες και ονοµάζονται ξενοοιστρογόνα. ∆ηµιουργούν σοβαρά παθολογικά συµπτώµατα σε άντρες και σε γυναίκες διαλύοντας το ενδοκρινικό τους σύστηµα και προωθώντας ερωτική ανικανότητα και αδυναµία σύλληψης και αναπαραγωγής. Ο κατάλογος είναι σχεδόν ατελείωτος. Ζούµε σε µια τοξική θύελλα.

Τι επιπτώσεις έχουν όλα αυτά στην υγεία μας;

Η ορθομοριακή προσέγγιση

Οι τοξίνες δεν καταστρέφουν μόνο κύτταρα, ιστούς και όργανα άμεσα αλλά και έμμεσα. Παρεμποδίζουν την απορρόφηση, επιβραδύνουν την λειτουργία και επιταχύνουν την αποβολή από το σώμα των ορθομοριακών στοιχείων απογυμνώνοντας θρεπτικά τον οργανισμό. Αυτό σημαίνει αυξανόμενη κυτταρική υποθρεψία και ορθομοριακή εξάντληση.

Για να γίνει σωστή αποτοξίνωση όμως χρειάζεται μέθοδος. Αν προσπαθήσουμε να αποτοξινωθούμε πολύ γρήγορα, μπορεί να «μπουκώσουν» τα αποτοξινωτικά κανάλια του οργανισμού, οι τοξίνες αντί να απεκκριθούν, θα κυκλοφορούν στο αίμα – από τα πόδια μέχρι τον εγκέφαλο – και θα παρουσιαστούν έντονα συμπτώματα αποτοξινωτικού σοκ. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, ημικρανίες, μυαλγίες, δερματίτιδες, ατονία, ταχυκαρδία και αναπνευστικά προβλήματα.

Το ήπαρ, τα νεφρά και το παχύ έντερο είναι τα κύρια απεκκριτικά όργανα μέσω των οποίων ο οργανισμός αποβάλει τις τοξίνες. Για να μπορέσει να αποτοξινωθεί σωστά το ήπαρ χρειάζεται πολλά ορθομοριακά στοιχεία, όπως βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, θειούχα αμινοξέα, φυτοθρεπτικά, προβιοτικά, αντιοξειδωτικά και ένζυμα. Όλα αυτά τα παίρνουμε μόνο από τις βιο-αναγεννητικές τροφές που περιλαμβάνονται στην Πυραμίδα της Ορθομοριακής Διατροφής  και πολλές φορές χρειάζεται να παίρνουμε επιπλέον θρεπτικά στοιχεία ως ορθομοριακά συμπληρωματα διατροφής για πιο ολοκληρωμένη αποτοξίνωση.

Η επιστημονική μέθοδος αποτοξίνωσης της Ορθομοριακής Διατροφής έχει σχεδιασθεί για να αποφύγουμε όλες αυτές τις ανεπιθύμητες παρενέργειες και για να εξασφαλιστεί η κυτταρική θρέψη με τα ορθά μόρια χωρίς την παρεμπόδιση των τοξινών. Τα ορθομοριακά πρωτόκολλα αποτοξίνωσης έχουν διάρκεια ενός μηνός και συνιστάται να εφαρμόζονται τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο.

Αποτοξινώνομαι ορθομοριακά

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ

Ορθομοριακό νερό – Ο νούμερο 1 σύμμαχός σας στην αποτοξίνωση!

Η σωστή και επαρκής ενυδάτωση του οργανισμού είναι η βασικότερη συμβουλή πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Πίνετε καθημερινά 10-12 ποτήρια ορθομοριακό νερό TENSA, το οποίο θα ενισχύσει την αποβολή των τοξινών, θα διευκολύνει την πέψη και θα βοηθήσει στην ισορρόπηση του βάρους.

Δείτε όλα τα προϊόντα για
Επιστημονική Αποτοξίνωση

Ανάγκες & Ορθομοριακή προσέγγιση

You've just added this product to the cart: