Ανοσοποιητικό

Ανοσοποιητικό

Οι ιοί και τα μικρόβια είναι 10 φορές περισσότερα από τα κύτταρα μας και επομένως μπορούμε να πούμε ότι κυριολεκτικά εμείς ζούμε μέσα σε αυτά και όχι αυτά μέσα σε εμάς. Αυτό ονομάζεται ανθρώπινο μικροβίωμα.

Η πραγματική άμυνα του οργανισμού

Γιατί λοιπόν δεν αντιδρά βίαια το ανοσοποιητικό μας σύστημα εναντίον τους;

Πολύ απλά διότι όλα αυτά συμβιώνουν με τα κύτταρα μας και όχι μόνο αυτό αλλά τα βοηθούν σε πολλές μεταβολικές λειτουργίες τους, όπως η απορρόφηση της τροφής, παραγωγή ενέργειας και η σύνθεση βιταμινών και ενζύμων.

Αυτή η συμβίωση εξαρτάται απόλυτα από την κυτταρική λειτουργία του οργανισμού μας, η οποία με τη σειρά της εξαρτάται από την ορθομοριακή δομή των κυττάρων.

Όταν τα κύτταρα αρχίσουν να παραμορφώνονται από τοξίνες, οξειδωτικό στρες, αφυδάτωση, κυτταρική υποθρεψία, φλεγμονές και αγχωτικές ορμόνες, τότε αρχίζουν να «εκπέμπουν» ενεργειακά σήματα κινδύνου και δυσλειτουργίας. Τότε το μικροβίωμα μεταλλάσσεται και γίνεται επιθετικό, δηλαδή παθογόνο. Το ανοσοποιητικό κινητοποιείται για να το αντιμετωπίσει και δημιουργούνται φλεγμονές που προωθούν δυσάρεστες επιπλοκές κυρίως του αναπνευστικού συστήματος.

Αυτή η κατάσταση εκδηλώνεται στον οργανισμό ως χαμηλή άμυνα, λοίμωξη, ίωση, γρίπη.

Η ορθομοριακή ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού

Στην Ορθομοριακή Διατροφή στοχεύουμε σε ένα ισορροπημένο ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθάμε τον οργανισμό ολοκληρωμένα. Η ιατρική επιστημονική επιτροπή της Σ.Ο.Δ.Ι. έχει επιλέξει ένα συνδυασμό ορθομοριακών στοιχείων με «δυναμική συνέργεια» μεταξύ τους που αποτελεί το ελάχιστο που μπορεί να κάνει κάποιος για ισχυρή άμυνα.

Το πιο σημαντικό από αυτά είναι η σωστή ορθομοριακή κυτταρική ενυδάτωση, διότι τα αφυδατωμένα κύτταρα δεν μπορούν να αμυνθούν εναντίον παθογόνων οποιοδήποτε άλλο βοήθημα και αν τους δώσει κάποιος. Επιπλέον, εφοδιάζουμε τον οργανισμό με ισχυρά φυτικά αντιπαθογόνα που «σαρώνουν» το υπερβολικό ιικό και μικροβιακό φορτίο και δίνουν την δυνατότητα να ξεκουραστούν οι αμυντικοί μηχανισμοί του σώματος μειώνοντας ταυτόχρονα τις φλεγμονές.

Η Ορθομοριακή αντιμετώπιση

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ

Επιλέξτε τροφές σύμφωνα με την Πυραμίδα της Ορθομοριακής Διατροφής  ώστε να θωρακίσετε τον οργανισμό σας.

Δείτε όλα τα προϊόντα για
Ανοσοποιητικό

Ανάγκες & Ορθομοριακή προσέγγιση

You've just added this product to the cart: