Προστάτης

Στατιστικά

  • 1 στους 2 άνδρες κάποια στιγμή θα παρουσιάσει συμπτώματα προστατίτιδας
  • 1 στους 3 θα παρουσιάσει συμπτώματα καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη
  • 1 στους 7 θα διαγνωσθεί με καρκίνο προστάτη, ο πρώτος σε συχνότητα καρκίνος στους άνδρες

Η λειτουργία του προστάτη επηρεάζεται από ισχυρές ορμόνες, όπως η τεστοστερόνη. Εντός του προστάτη, η τεστοστερόνη μετατρέπεται σε μια άλλη ορμόνη, τη διυδροτεστοστερόνη (DHT). Τα υψηλά επίπεδα της DHT είναι αυτά που προωθούν τη διόγκωση του προστάτη.

Ορθομοριακή προσέγγιση

Ο πιο σημαντικός παράγοντας κινδύνου είναι ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η διατροφή πλούσια σε λιπαρά, η παχυσαρκία και η καθιστική ζωή.

Οι τροφές που αυξάνουν τις πιθανότητες εμφάνισης προβλημάτων του προστάτη είναι το κόκκινο κρέας, τα γαλακτοκομικά, τα γλυκά, τα κορεσμένα λιπαρά των επεξεργασμένων τροφών και το αλκοόλ.

Η διαιτητική χοληστερόλη, οι ελεύθερες ρίζες, τα ξένο-οιστρογόνα, τα οποία λαμβάνονται από τις βιομηχανοποιημένες τροφές και τα καλλυντικά καθώς και η αλόγιστη χρήση πλαστικού σε συνδυασμό με τις χρόνιες φλεγμονές και ελλείψεις σε μικροθρεπτικά ορθομοριακά στοιχεία προωθούν την υπερπλασία προστάτη, την αδυναμία γονιμοποίησης και πολλές φορές τις νεοπλασίες του προστάτη.

Η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική στοχεύει στα πραγματικά αίτια των παθήσεων και όχι απλά να καλύψει τα συμπτώματά τους.

Ακολουθώντας την πυραμίδα της ορθομοριακής διατροφής, η οποία είναι πλούσια σε βιο-αναγεννητικές τροφές, πίνοντας αρκετό ορθομοριακό νερό και λαμβάνοντας καθημερινά τα απαραίτητα ορθομοριακά θρεπτικά στοιχεία, είναι το καλύτερο μέσο πρόληψης για όλους τους άνδρες και θα βελτιώσει τα συμπτώματα των ήδη πασχόντων.

Η Ορθομοριακή αντιμετώπιση

  • Επιλέγω το ορθομοριακό προϊόν Maxi Prostacare που θα με βοηθήσει να ελέγξω τα συμπτώματα.
  • Ενυδατώνομαι σωστά με το Σύστημα Ορθομοριακού Νερού Tensa και θρέφω τα κύτταρά μου καθημερινά με έναν από τους συνδυασμούς Πρόληψης μου ταιριάζει.
  • Επισκέπτομαι έναν ιατρό – σύμβουλο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής για να με βοηθήσει να αντιμετωπίσω το πρόβλημά μου ολοκληρωμένα και μόνιμα.

Ανάγκες & Ορθομοριακή προσέγγιση

You've just added this product to the cart: