Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 70€

Έκζεμα – Δερματίτιδα

Έκζεμα – Δερματίτιδα

Στην Ελλάδα περίπου το 10% του πληθυσμού πάσχει από δερματίτιδα.
Η δερματίτιδα είναι η πιο συχνή μορφή εκζέματος, που κάνει το δέρμα ξηρό και προκαλεί φαγούρα. Εμφανίζεται σε όλες τις ηλικίες, ακόμα και στα παιδιά.
Πρόκειται για μια μακράς διάρκειας φλεγμονή του δέρματος, που έχει την τάση να υποχωρεί και να επανεμφανίζεται περιοδικά.

Ορθομοριακή Προσέγγιση

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο αποτοξινωτινό όργανο του σώματος. Όποιες τοξίνες δεν μπορούν να αποβληθούν από το σώμα, μέσω του εντέρου, συνήθως επιχειρούν να βγουν από το δέρμα. Συνεπώς, η τοξίνωση και η αδυναμία αποτοξίνωσης του οργανισμού είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που το άτομο έχει δερματικά προβλήματα.

Το ανοσοποιητικό σύστημα κινητοποιείται για να αντιμετωπίσει το τοξικό φορτίο δημιουργώντας πλέον καθολικές φλεγμονές σε όλους τους ιστούς και στα όργανα του σώματος. Το έκζεμα είναι μία φλεγμονώδης νόσος του δέρματος και συνδέεται με την ανισορροπία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η δερματίτιδα επίσης μπορεί να προκληθεί από τροφή, η οποία ενεργοποιεί αλλεργική αντίδραση και φλεγμονή στο δέρμα. Κάθε φορά που υπάρχει μία φλεγμονή, το σώμα αισθάνεται ότι «απειλείται» και ενεργοποιούνται αγχωτικές ορμόνες και νευροδιαβιβαστές με σκοπό την μείωσή της. Αυτή η συνεχής διαδικασία σε βάθος χρόνου εξαντλεί διατροφικά τον οργανισμό.

Η σωστή διατροφική υποστήριξη του οργανισμού με τα ορθομοριακά στοιχεία και η ορθομοριακή ενυδάτωση έχει τα καλύτερα αποτελέσματα και ταυτόχρονα βελτιώνει συνολικά την υγεία του ανθρώπου.

Επιπλέον η ακριβής διάγνωση των τροφικών δυσανεξιών, σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης και θρεπτικής ενίσχυσης του οργανισμού, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να απαλλαγεί το άτομο από δερματικά και άλλα προβλήματα.

Η Ορθομοριακή αντιμετώπιση

  • Ελέγχω τις τροφικές δυσανεξίες με το τεστ FOOD DETECTIVE PROFESSIONAL, το οποίο θα βοηθήσει σε μια εξατομικευμένη διατροφή και θα περιορίσει τις φλεγμονές.
  • Ανακουφίζω τα δερματικά συμπτώματα με την ορθομοριακή κρέμα Colloidal Silver Balm και ξεκινώ την ορθομοριακή ενυδάτωση, η οποία είναι απαραίτητη για την υγεία του δέρματος και την αποβολή των τοξινών.
  • Επισκέπτομαι έναν ιατρό – σύμβουλο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής για να με βοηθήσει να απαλλαγώ μόνιμα από το πρόβλημά μου ρυθμίζοντας και αποτοξινώνοντας το γαστρεντερικό σύστημα με τα ορθομοριακά πρωτόκολλα.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ

Για τη θωράκιση του οργανισμού μας και την εξασφάλιση των βασικών στοιχείων που χρειάζεται για να αναπτύξει την άμυνά του, επιλέγουμε καθημερινά έναν από τους συνδυασμούς Πρόληψης της Ορθομοριακής Διατροφής.

Δείτε όλα τα προϊόντα για
Έκζεμα – Δερματίτιδα

Ανάγκες & Ορθομοριακή προσέγγιση

You've just added this product to the cart: