Μυαλγία – Πόνοι αρθρώσεων

Μυαλγία – Πόνοι αρθρώσεων

Σχεδόν 4 στους 10, κυρίως γυναίκες, υποφέρουν από κάποιο πόνο των αρθρώσεων. Οι πόνοι των αρθρώσεων είναι ένα συχνότατο και πολύ βασανιστικό σύμπτωμα που ταλαιπωρεί όχι μόνο άτομα της τρίτης ηλικίας, όπως πολλοί πιστεύουν, αλλά και νεότερους άνδρες και γυναίκες, και πολλές φορές περιορίζει σημαντικά την ποιότητα ζωής τους.

Πόνοι αρθρώσεων – Ένα πρόβλημα φλεγμονών

Τις περισσότερες φορές θεωρούνται αναπόφευκτοι λόγω καταπόνησης του σώματος, γενετικής προδιάθεσης ή φυσιολογικής φθοράς του σώματος με την πάροδο του χρόνου. Η ιατρική προσέγγιση βασίζεται κυρίως σε αναλγητικά, από απλή παρακεταμόλη έως και ισχυρά αντιφλεγμονώδη φάρμακα, τα οποία παρέχουν μεν προσωρινή ανακούφιση από τον πόνο, αλλά ταυτόχρονα δημιουργούν μεγαλύτερο πρόβλημα λόγω των παρενεργειών τους.

Σύμφωνα με την Ορθομοριακή Διατροφή, το πραγματικό αίτιο όλων των αρθρικών πόνων οφείλεται αποκλειστικά στη λανθασμένη Νοοτροπία, Διατροφή και Τρόπο ζωής. Η χρόνια τοξίνωση του οργανισμού, η κακή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος, η χρόνια υποκλινική αφυδάτωση, η απουσία θρεπτικών στοιχείων από την σημερινή διατροφή, η έλλειψη άσκησης και το συνεχές άγχος έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία φλεγμονών που εμφανίζονται στο σώμα ως πόνοι αρθρώσεων.

Εφαρμόζοντας έστω και σε ένα βαθμό όσα προτείνει η Ορθομοριακή Διατροφή, θα αποφύγετε να γίνετε και εσείς μέρος των στατιστικών στοιχείων και θα έχετε ένα υγιές, δυνατό και λειτουργικό μυοσκελετικό σύστημα για όλη σας τη ζωή.

Ενισχύω τις αρθρώσεις μου ορθομοριακά

1. Επιλέγω τα ορθομοριακά προϊόντα Curcumin που θα ανακουφίσει τον πόνο και την φλεγμονή και MSM Glucosamine Joint Complex που θα αποκαταστήσει την κινητικότητα της άρθρωσης και θα προφυλάξει τον χόνδρο από την φθορά.

2. Ενυδατώνομαι σωστά με το Σύστημα Ορθομοριακού Νερού Tensa και θρέφω τα κύτταρά μου καθημερινά με έναν από τους συνδυασμούς Πρόληψης  για να ενισχύσω το μυοσκελετικό μου σύστημα.

3. Επισκέπτομαι έναν ιατρό – σύμβουλο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής  για να με βοηθήσει να αντιμετωπίσω το πρόβλημά μου ολοκληρωμένα και μόνιμα, εάν είναι χρόνιο και υπάρχουν και άλλα προβλήματα υγείας.

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας::