Αϋπνία

Ένας στους 3 Έλληνες δεν κοιμάται καλά και περισσότεροι από 2 εκατομμύρια Έλληνες υποφέρουν από διαταραχές ύπνου, σύμφωνα με ελληνική επιστημονική έρευνα. Αυτό έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική υγεία του ατόμου.

Ένας καλός και συνεχής ύπνος επιτρέπει στο κεντρικό νευρικό σύστημα να επιδιορθώσει τις δυσλειτουργίες του οργανισμού, να ανανεώσει τα κύτταρα και να εξισορροπήσει τον συναισθηματικό κόσμο. Η έλλειψη ύπνου ή η κακή ποιότητά του, σχετίζεται άμεσα με την εμφάνιση πολλών εκφυλιστικών παθήσεων, όπως ο διαβήτης, η παχυσαρκία, η υπέρταση, οι επιπλοκές του καρδιοαναπνευστικού συστήματος, ακόμα και εγκεφαλικό.

Η ορθομοριακή αντιμετώπιση της αϋπνίας

Η διατροφή διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση του προβλήματος της αϋπνίας, καθότι ορισμένα ορθομοριακά μικροθρεπτικά, όπως βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία από τις τροφές που καταναλώνουμε ή λαμβάνουμε συμπληρωματικά, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα του ύπνου ρυθμίζοντας το νευρο-ανοσο-ενδοκρινικό άξονα. Ταυτόχρονα, η περαιτέρω ολοκληρωμένη ανανέωση των κυττάρων με ορθομοριακή αποτοξίνωση, ενυδάτωση και αλλαγές στη νοοτροπία και τρόπο ζωής έχει θεαματικά αποτελέσματα στην αποκατάσταση ενός πολύ καλού ύπνου.

Επίσης, να θυμάστε πάντα πως «Τρώμε το πρωί για υγεία, το μεσημέρι για κοινωνική ζωή και το βράδυ για αρρώστια», συνεπώς όσο πιο βαριά και ανθυγιεινά τρεφόμαστε το βράδυ τόσο πιο δύσκολο να απαλλαγούμε από τις αϋπνίες.

Ελέγχω την αϋπνία ορθομοριακά

1. Επιλέγω το ορθομοριακό προϊόν Calmatone που θα με βοηθήσει να αποκτήσω ένα καλό και συνεχή ύπνο.

2. Ενυδατώνομαι σωστά με το Σύστημα Ορθομοριακού Νερού Tensa και θρέφω τα κύτταρά μου καθημερινά με έναν από τους συνδυασμούς Πρόληψης  για να διορθώσω τα αίτια.

3. Επισκέπτομαι έναν ιατρό – σύμβουλο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής  για να με βοηθήσει να αντιμετωπίσω το πρόβλημά μου ολοκληρωμένα και μόνιμα εάν είναι χρόνιο και συνυπάρχει με άλλα προβλήματα υγείας.

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας::