Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 70€

Αντιβίωση

Ο όλεθρος των αντιβιοτικών

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου-ECDC, η Ελλάδα παραμένει πολύ ψηλά στη λίστα της συνταγογράφησης αντιβιοτικών, ενώ κατέχει τα πρωτεία στην κατανάλωση αντιβιοτικών στην Ευρώπη για το 2019.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι τα μικρόβια με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή και στη συνέχεια φιλοξενούμε στον οργανισμό μας έχουν αλλάξει δραματικά τις τελευταίες δεκαετίες. Έχουν προσαρμοστεί για να είναι πολύ πιο ανθεκτικά στα αντιβιοτικά και πολλοί γιατροί θεωρούν ότι έχουμε πλέον μεγάλο πρόβλημα στην αντιμετώπιση σοβαρών λοιμώξεων έχοντας περάσει στην «μετα-αντιβιοτική εποχή». Η σημαντικότερη αιτία αυτής της αλλαγής είναι η αλόγιστη χρήση αντιβιοτικών.

Τα αντιβιοτικά δεν σκοτώνουν μόνο τον παθογόνο παράγοντα για τον οποίο τα λαμβάνουμε. Σκοτώνουν ολόκληρες κλάσεις μικροοργανισμών, ωφέλιμων και βλαβερών, τόσο στο σημείο της λοίμωξης όσο και σε ολόκληρο τον οργανισμό. Μπορεί να παίρνουμε αντιβιοτικά για μια λοίμωξη του αναπνευστικού, αλλά τα αντιβιοτικά θα σκοτώσουν τον παράγοντα που προκαλεί τη λοίμωξη μαζί με ένα πλήθος άλλων φιλικών βακτηρίων απαραίτητων για την υγεία του οργανισμού μας ως μέρος του ανθρωπίνου μικροβιώματος. Η διαταραχή του οδηγεί σε εξασθένιση της άμυνας του οργανισμού και επομένως σε αύξηση των λοιμώξεων και ιώσεων που παρατηρούμε στις μέρες μας.

Μελέτη του Πανεπιστημίου του Stanford έδειξε ότι η βλάβη που προκαλείται στο μικροβίωμα από την λήψη αντιβίωσης διαρκεί πολύ περισσότερο από ό,τι πιστεύαμε και σε πολλές περιπτώσεις αλλάζει δραματικά τον πληθυσμό των φιλικών βακτηρίων στο έντερο, πιθανόν για πάντα.

Ορθομοριακά «αντιβιοτικά»

Στην Ορθομοριακή Διατροφή διαθέτουμε δύο ισχυρά «αντιβιοτικά όπλα» που μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε με φυσικό τρόπο πολλά προβλήματα αποφεύγοντας πολλές φορές την λήψη αντιβίωσης.

Το εκχύλισμα των σπόρων του γκρέιπφρουτ είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά αντιπαθογόνα. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του εκχυλίσματος σπόρων γκρέιπφρουτ εξετάστηκαν το 1963 από τον Γερμανό Dr. Jacob Harish στο πανεπιστήμιο της Φλόριντα και από το 1990 πολλοί ολιστικοί γιατροί των Η.Π.Α. άρχισαν να το χρησιμοποιούν στους ασθενείς τους. Σήμερα το εκχύλισμα σπόρων και πούλπας γκρέιπφρουτ χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο από ιατρούς και θεραπευτές ως ένα φυσικό αντιικό, αντιβιοτικό, αντισηπτικό, απολυμαντικό και συντηρητικό τροφίμων και καλλυντικών, καθότι εξολοθρεύει παθογόνα βακτήρια, ιούς και μύκητες!

Πολλοί ερευνητές, το FDA, το USDA και το ινστιτούτο Pasteur της Γαλλίας μετά από μελέτες ετών πιστοποίησαν την αποτελεσματικότητά του αλλά και την απουσία παρενεργειών, γεγονός που το καθιστά έγκυρο και ασφαλές.

«Παρέχει αντιβακτηριδιακή δράση, ισχυρότερη από τα αντιβιοτικά, χωρίς παρενέργειες»

Journal of Alternative medicine, 2002

Ο κολλοειδής άργυρος έχει χρησιμοποιηθεί από την αρχαιότητα ακόμα ευρέως πριν την ανακάλυψη των αντιβιοτικών λόγω του ότι είναι ισχυρό φυσικό αντιπαθογόνο, αποτελεσματικό ενάντια σε βακτήρια, ιούς και μύκητες. Ενεργεί ως καταλύτης και εξουδετερώνει το ένζυμο που όλοι οι ανωτέρω μικρο-οργανισμοί χρειάζονται για τον μεταβολισμό του οξυγόνου, με αποτέλεσμα να ασφυκτιούν και να εξουδετερώνονται. Δεν επιδρά στα ένζυμα που είναι χρήσιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό και δεν επηρεάζει τη βιοχημεία του σώματος.
«…ένα αντιβιοτικό σκοτώνει περίπου μισή ντουζίνα παθογόνων, ο κολλοειδής άργυρος σκοτώνει περίπου 650».

Science Digest

«Ο συνδυασμός κολλοειδούς αργύρου και αντιβιοτικών είναι ο βέλτιστος για την θανάτωση ακόμη και των πιο ανθεκτικών στα αντιβιοτικά παθογόνων. Η αποτελεσματικότητα των αντιβιοτικών όταν συνδυάζεται με τον κολλοειδή άργυρο μπορεί να αυξηθεί έως και 1000 φορές.»

Πανεπιστήμιο Βοστώνης, Science Translational Medicine 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Αν για κάποιο λόγο είναι απαραίτητο να λάβετε αντιβίωση όπως σας σύστησε ο γιατρός σας, τότε συνιστούμε άμεσα και για 3 μήνες μετά το τέλος της αντιβίωσης να πάρετε μια ορθομοριακή προβιοτική φόρμουλα Maxi Probiolife για να αποκαταστήσετε την ισορροπία του μικροβιώματος και να εμποδίσετε την αύξηση των παθογόνων και μυκήτων στο έντερο.

Η Ορθομοριακή αντιμετώπιση

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ

Το Σύστημα Ορθομοριακού Νερού TENSA για σωστή κυτταρική ενυδάτωση.

Τα αφυδατωμένα κύτταρα δεν μπορούν να αμυνθούν ενάντια στα παθογόνα, είναι ευάλωτα σε λοιμώξεις και ιώσεις συγκριτικά με τα σωστά ενυδατωμένα κύτταρα που είναι πιο ανθεκτικά.

Ανάγκες & Ορθομοριακή προσέγγιση

You've just added this product to the cart: