Γρίπη – Ιώσεις

Ίασις

Γρίπη και Ιώσεις
Η ολοκληρωμένη ορθομοριακή αντιμετώπιση

Τα έντονα συμπτώματα της γρίπης και των ιώσεων, από τα οποία υποφέρουν εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρόνο, μπορούμε πολύ εύκολα όχι μόνο να τα μειώσουμε σημαντικά αλλά και να τα εξαφανίσουμε από τη ζωή μας, αν καταλάβουμε που oφείλονται.
Η επιστημονική πραγματικότητα είναι ότι δεν «είμαστε μια χαρά» και ξαφνικά ένας ιός «μπαίνει» στον οργανισμό και μας ταλαιπωρεί. Αντίθετα, οι ιοί υπάρχουν ήδη μέσα στο σώμα μας και όταν μειωθεί η άμυνα σε κυτταρικό επίπεδο, αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται και να προωθούν φλεγμονές, αναπνευστικά προβλήματα, βήχα και πυρετό.

Όλα αυτά είναι συμπτώματα της μάχης του οργανισμού να αυτοïαθεί. Εάν δεν αποκατασταθεί γρήγορα η κυτταρική άμυνα, τότε τα συμπτώματα παραμένουν και ίσως επιδεινωθούν. Εννοείται ότι αυτό δεν επιτυγχάνεται μόνο με ένα φάρμακο ή σκεύασμα που «ενισχύει το ανοσοποιητικό» διότι το ανοσοποιητικό είναι αυτό που προωθεί τις φλεγμονές και ταλαιπωρεί τον άνθρωπο όταν υπεραντιδρά. Χρειαζόμαστε ισορροπημένο ανοσοποιητικό, όχι ισχυρό. Αυτό επιτυγχάνεται μόνο με μέθοδο.

Ίασις
Ορθομοριακός συνδυασμός «Ίασις»

Η ιατρική ομάδα της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής έχει σχεδιάσει ένα μοναδικό σε παγκόσμιο επίπεδο αποτελεσματικό πρωτόκολλο ταχείας αποκατάστασης της κυτταρικής άμυνας με ταυτόχρονη μείωση των φλεγμονών, του ιικού φορτίου και ισορρόπησης του ανοσοποιητικού με φυσικά μέσα.

Χιλιάδες ορθομοριακοί άνθρωποι που το εφαρμόζουν κάθε χρόνο έχουν διαπιστώσει ότι όχι μόνο δεν αρρωσταίνουν αλλά αναρρώνουν πολύ γρήγορα, εάν ο οργανισμός τους έχει εξασθενήσει.

Η ορθομοριακή μέθοδος Ίασις έχει 3 διαβαθμίσεις ανάλογα με την ένταση των συμπτωμάτων και εφαρμόζεται για όσο καιρό χρειαστεί. Το ίδιο το άτομο αποφασίζει ποια διαβάθμιση θα ακολουθήσει καθώς τα συμπτώματα είναι υποκειμενικά.

Ήπια συμπτώματαMost Popular

1 Optimum Daily Nutrition
(πρωί – βράδυ)
1 Super Vitamin C 1000
(πρωί – βράδυ)
20 σταγόνες Citricidal
σε ένα ποτήρι ορθομοριακό νερό (πρωί – βράδυ)
1 Maxi Probiolife
(πρωί)
Colloidal Silver
(2 – 3 ψεκασμοί στο φάρυγγα πρωί και βράδυ)
Βιταμίνη D3 spray
(2 ψεκασμοί στην στοματική κοιλότητα ή στο εσωτερικό του μάγουλου το πρωί)

Έντονα συμπτώματαMost Popular

1 Optimum Daily Nutrition
(πρωί – βράδυ)
5 Super Vitamin C 1000
20 σταγόνες Citricidal
σε ένα ποτήρι ορθομοριακό νερό (5 φορές την ημέρα)
1 Maxi Probiolife
(πρωί και βράδυ)
Colloidal Silver
(2 – 3 ψεκασμοί στο φάρυγγα πρωί και βράδυ)
Βιταμίνη D3 spray
(2 ψεκασμοί στην στοματική κοιλότητα ή στο εσωτερικό του μάγουλου πρωί και βράδυ)

Πολύ έντονα συμπτώματαMost Popular

1 Optimum Daily Nutrition
(πρωί – βράδυ)
1 Super Vitamin C 1000
κάθε 1 ώρα
20 σταγόνες Citricidal
σε ένα ποτήρι ορθομοριακό νερό κάθε 1 ώρα
1 Maxi Probiolife
(πρωί – μεσημέρι – βράδυ)
Colloidal Silver
(2 – 3 ψεκασμοί στο φάρυγγα πρωί και βράδυ)
Βιταμίνη D3 spray
(2 ψεκασμοί στην στοματική κοιλότητα ή στο εσωτερικό του μάγουλου πρωί – μεσημέρι – βράδυ)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Όλα τα ορθομοριακά προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο πρόγραμμα είναι φυσικά χωρίς παρενέργειες. Τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται χρησιμοποιώντας μόνο τα συγκεκριμένα ορθομοριακά προϊόντα. Αν υπερβείτε τις προτεινόμενες δοσολογίες, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Για οποιοδήποτε ερώτηση επικοινωνήστε με έναν ιατρό – σύμβουλο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ

Ορθομοριακή Ενυδάτωση
Συμβουλεύουμε να πίνετε καθημερινά 2-3 λίτρα ορθομοριακό νερό TENSA για κυτταρική ενυδάτωση, αποτοξίνωση και ανανέωση της κυτταρικής μεμβράνης. Προ φαγητού πίνετε 1-2 ποτήρια ορθομοριακό νερό.

Ορθομοριακή Διατροφή
Για όσο καιρό διαρκούν τα έντονα συμπτώματα συνιστάται να καταναλώνετε μόνο χορτόσουπες, στις οποίες μπορείτε να προσθέσετε ρύζι ή πατάτα μαζί με σκόρδο, κρεμμύδι, κουρκουμά, πιπέρι μαύρο, ρίγανη και χυμό λεμονιού.

Η Ορθομοριακή αντιμετώπιση

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ

Το Σύστημα Ορθομοριακού Νερού TENSA για σωστή κυτταρική ενυδάτωση.

Τα αφυδατωμένα κύτταρα δεν μπορούν να αμυνθούν ενάντια στα παθογόνα, είναι ευάλωτα σε λοιμώξεις και ιώσεις συγκριτικά με τα σωστά ενυδατωμένα κύτταρα που είναι πιο ανθεκτικά.

Δείτε όλα τα προϊόντα για
Γρίπη – Ιώσεις

Ανάγκες & Ορθομοριακή προσέγγιση

You've just added this product to the cart: